Slika nije pronađena

Nekako je postalo 'normalno' da dečko bude stariji od djevojke, i to nije zbog nekih tradicionalnih razmišljanja, već ponajviše zato što dečkima treba bude da mentalno i emocionalno odrastu i sazriju.

Veza s nekime tko je stariji od tebe će biti ozbiljnija i s manje drame, jer ne kaže se bezveze da dečkima treba malo duže da odrastu. Čast izuzecima, ali većina će dečki biti puno neozbiljnija od cura svojih godina. Zato danas nije neobično da cure više privlače stariji dečki. To je čak slučaj i sa celebovima, razlika u godinama između Blake Lively i Ryana Reynoldsa je čak 11 godina! Blake nije jedina koja bira starijeg dečka, puno cura bi se s njom složilo. Zbog ovih 7 razloga curama će stariji uvijek biti primamljiviji.

1.Odgovorniji su i ozbiljniji
Prvo i najbitnije. Tu se ne misli pod to da su uštogljeni i da ne žele izlaziti ili raditi gluposti, nikako. Samo da su u trenucima koji zahtijevaju ozbiljnost, skroz svjesni toga i tada se ne zezaju i igraju. Pogotovo se neće igrati s tvojim osjećajima, imati ispade ljubomore ili te zavlačiti mjesecima. Barem ne u većini slučajeva, ipak u svemu postoje iznimke.2.S njima se cure osjećaju sigurnije
Zato što ne igraju igrice, točno znaš gdje ste i kako stoji vaš odnos i možeš se osjećati sigurnije. Na istom ste nivou zrelosti i to olakšava stvari.

3.Imaju više iskustva
S vezama, ali i životom općenito. Vjerojatnije je da je bio već u vezi i da je naučio barem donekle kako cure funkcioniraju i neće raditi glupe stvari zbog kojih ćeš biti u bedu danima. Osim ako te namjerno ne želi povrijediti.4.Ne boje se ozbiljnih veza
Neće mu biti problem definirati vaš odnos i svima reći da si mu cura. Nema glumatanja da ste prijatelji kada i jedno i drugo znate da niste ili priča da trenutno ne želi vezu nego samo casul odnos i onda te mjesecima zavlači. Ako mu se sviđaš, to će ti dati do znanja.

5.Ne traže dramu
Nema drame s ljubomornim bivšim curama ili ispada jer si mu rekla da se danas ne možeš vidjeti. Siguran je u vaš odnos i neće dramiti gdje ne treba.
6.Imaju više poštovanja prema tebi
Zato što su emocionalno odrasli i negdje na tvom nivou, neće se prema tebi ponašati kao prema nekoj tamo žnj osobi, već će imati poštovanja i biti pristojni. Nije da su mlađi dečki nepristojni, samo često nisu svjesni toga koliko povrjeđuju osobu nekim svojim ponašanjima.

7.Znaju što žele
I to će ti jasno reći. Može postati malo iritantno kada si u vezi s nekim tko nikada ne želi donijeti odluku ili reći svoje mišljenje, ili se non stop predomišlja, jer se takvo ponašanje pročita kao nezainteresiranost.

Pogledajte još:

Skroz nelogične i šašave misli koje će ti početi prolaziti glavom ako dugo nisi bila u vezi

Je li ti ikada srce bilo baš brutalno slomljeno? Ako znaš sve ove pjesme – je

Ne znaš kako biti romantična u vezi? Samo ubaci ponekad u svoje ponašanje ovih 20 znakova pažnje

veza stariji dečko cura i dečko

Još vijesti