Mladi par

Približava se Valentinovo, blagdan ljubavi pa iako se možda tu i tamo pretjeruje po pitanju poklona, naravno da je lijepo da se na taj dan nekom sitnicom sjetimo naše bolje polovice.

No, što ako imate pored sebe dečka za kojeg već znate da vam ništa neće pokloniti? I on ne samo da preskače Valentinovo, nego vam nikad ništa ne poklanja niti za druge važne datume u godini, poput rođendana ili blagdana.

Ljubav se ne gleda kroz materijalno, ali naravno da vam nedostaju te neke male sitnice pažnje.

Zašto je vaš dečko takav? Zašto vam nikad baš ništa ne pokloni? Razloga može biti nekoliko.

1. On svoju ljubav izražava na drugačiji način

Možda je tip dečka koji drugačije izražava svoje osjećaje. Možda su mu materijalne stvari totalno nebitne i pokazuje ljubav djelima, a ne poklonima. Eto, vjerojatnije ne vidi ničeg romantičnog ili lijepog u buketu cvijeća, nego smatra primjerice kako je važnije da odvoji svoje vrijeme i da taj važan dan provedete negdje skupa. Ako vas baš muči to što vi njemu kupujete sitnice za rođendane, blagdane, godišnjice i slično, a on vama nikad ništa, možete uvijek sjesti i popričati. Najgore je sakupljati bijes u sebi i ne razgovarati s partnerom otvoreno o onome što vas smeta.

2. U vašoj vezi nema ravnoteže

Možda je u vašoj vezi on taj koji sve plaća. Ako idete na kavu ili u restoran – on časti, ako idete u kino ili nekud van – vaš novčanik se ne vadi iz torbe. Možda se više niti ne trudite negdje nešto platiti, jer je on taj koji će srediti račune. Moguće da vaš dečko smatra, s obzirom da podmiruje troškove vaših izlazaka, kako već ionako konstantno časti pa nema potrebe za dodatnim poklonima. Ako to radite, nije uredu od vas da se ne ponudite za podjelu troškova. Zato, opet bi bilo najbolje da sjednete i raščistite neke stvari, kako on ne bi mislio da ga vi iskorištavate i kako vi ne biste mislile da hodate sa škrtcem.

3. Muče ga financije

Živimo u vremenima krize. Možda imate dečka koji bi vam itekako rado nešto poklonio, ali je trenutačno u situaciji financijske neimaštine. Moguće je da vam se srami to priznati: da nema dovoljno novaca. No, ako je on kvalitetna osoba, ako vam pruža ljubav i emocionalnu podršku, pa nije li to najljepši poklon koji svaka cura može dobiti?

4. Jednostavno vas ne voli

Ako ste poprilično sigurni da nije u pitanju ni jedna od ovih točaka koje smo prije naveli, moguće da mu se jednostavno ne sviđate i da mu nije toliko stalo do vas. One koje volimo, imamo potrebu iznenaditi nekim malim sitnicama. Darivanje je lijepo, lijep je onaj trenutak u kojem vidite da ste voljenu osobu iznenadili s nečim. To ne mora biti ništa skupo, to može biti i sitnica, ali od srca. Ako se pak on ne sjeti nikad takvo nešto napraviti, možete se slobodno zapitati je li mu stvarno stalo do vas.

dečko mi ne kupuje poklone zašto mi dečko ne kupuje poklone dečko koji ne želi darivati pokloni za valentinovo kupovanje poklona za Valentinovo

Još vijesti