par

Kada ideš na prvi spoj još uvijek ne možeš znati hoće li ti se ta osoba stvarno svidjeti. Iako ti je sada možda wow i super, prvi spoj ti može pokazati i njegovo drugo lice. Ono u što možeš biti sigurna je da ćeš ti pokušati ostaviti najbolji mogući dojam. Evo i kako.

Bilo da imaš problem da uvijek ideš na prve spojeve koji nikada ne postaju drugi ili treći – ili da si previše nervozna kada ideš na prvi spoj, ima nekoliko sitnica koje će ti pomoći. Uz njih možeš biti sigurna da si dala sve od sebe i da si ostavila najbolji mogući dojam koji si mogla. Dalje nije na tebi. Može se dogoditi da jednostavno ne kliknete ili da mu se ne svidiš, na što ne možeš utjecati. Zašto bi uopće htjela biti s nekim kome se ne sviđaš? Da bi osigurala drugi spoj, pokušaj na prvom napraviti ovih 6 stvari.

1.Odjeni se što bolje
Naravno da je fizički izgled bitan, nećemo se lagati i govoriti da nije. Kada kažemo odjeni se što bolje, to ne znači da trebaš obuti štikle ili nositi neku izazovnu odjeću, to samo znači da se odjeneš lijepo i primjereno za dejt na koji idete, ali još je bitnije da nosiš odjeću u kojoj se ti dobro osjećaš. Kada se u nekom komadu dobro osjećaš, onda ćeš u njemu i bolje izgledati.

2.Nemoj skrivati svoju inteligenciju
Neće pomisliti da je to nešto loše – a ako to i pomisli, onda nije za tebe. Praviti se da si glupava se možda čini kao dobra taktika, da bi se on osjećao bolje, ali u teoriji to nije najbolja ideja. Nemoj se bojati reći neku riječ jer misliš da neće razumjeti, biti sarkastična ili pokrenuti neku ozbiljniju temu. Dapače, tako možeš zaraditi dodatne bodove kod pravog dečka.

Liberty Na jednu frizuru dečki posebno padaju - može ju napraviti svaka cura bez obzira na duljinu kose

3.Podijeli neke priče iz svog života
Nemoj samo čekati da on tebe nešto pita ili da on pokrene neku temu. Preuzmi inicijativu i kada vidiš da ste iscrpili neku temu ili da je nastala neugodna tišina, uskoči s nekom anegdotom. Ne želiš da dejt izgleda poput intervjua i da samo nabacuješ pitanja. Sjeti se unaprijed neke fora situacije koja ti se dogodila i s kojom ga možeš zabaviti.

4.Ako se dogodi neka awkward situacija – okreni ju na zezanciju
Na prvim spojevima uvijek postoje dobre šanse da će se dogoditi neka awkward situacija. Što tada napraviti? Možeš dopustiti da ti bude neugodno ili sve okrenuti na šalu. Savjetujemo ovo drugo. Nema smisla praviti se da se ništa nije dogodilo jer i ti i on znate da je. Okrenuti stvari na zezanciju će pomoći i opustiti atmosferu.

5.Budi spontana i nemoj se brinuti da ćeš izvaliti glupost
Nemoj razmišljati previše o tome što ćeš reći i bi li to trebala reći. Budi svoja, spontana i znaj da se neće dogoditi ništa ako izvališ neku glupost. To ti samo može ići u korist jer ćete se dobro nasmijati. Slobodno reci što želiš – a ako te ne shvati i misli zbog toga da si glupa ili nešto drugo, onda on ionako nije za tebe i bolje ti je da si to odmah sada saznala.

6.Glumi neosvojivu
Nemoj samo tako pokazati sve svoje karte kada je u pitanju on. Daj mu znakove da ti se sviđa jer ako ćeš glumiti totalno hladno, mogla bi poslati pogrešnu poruku. S druge strane, nemoj pak ni pustiti da vidi KOLIKO ti se sviđa. Neka misli da se još mora truditi oko tebe, to će ga samo dodatno zainteresirati.

Biranje outfita Što obući na prvi dejt? Uz ova 4 jednostavna koraka izaberi idealan outfit

prvi spoj prvi dejt ostaviti dojam osigurati drugi spoj osvojiti dečka kako se ponašati na prvom spoju

Još vijesti