The Summer I Turned Pretty

Nekada se dogodi da upoznaš dva dečka i da ti se oba sviđaju. Možeš se čak pomalo i zaljubiti u obojicu. Nije nemoguće! Kako onda znati koji je pravi za tebe i koga odabrati, a da kasnije ne požališ?

Nikada ne znaš što budućnost nosi i hoćeš li svoj izbor požaliti, ali možeš pokušati donijeti najbolju moguću odluku. Svima se može dogoditi situacija im se sviđaju dvije osobe odjednom. Nije jednostavna i nije jedna od onih u kojoj se želiš naći, ali ako se u njoj pronađeš, možda će ti ove smjernice pomoći da se i izvučeš. Zavlačiti dvije osobe nikako nije okej pa bi trebala donijeti svoju odluku i nekome od njih slomiti nade. Zvuči grozno, ali je bolje tako nego davati lažne nade i onda otkantati. Oboje su wow, sviđaju ti se i naizgled se čini kao nemoguć odabir, ali imamo 8 smjernica koje će ti pomoći da se jedan od njih izdvoji.

Zaljubljeni par Zašto se zaljubljujemo u loše dečke? 5 osobina koje nas privlače, a treba ih izbjegavati

1.Koliko ste kompatibilni?
Ne morate biti ista osoba niti imati u potpunosti iste interese, ali kada s nekim ipak imaš zajedničke stvari to može pomoći u smislu da imate o čemu pričati, raditi zajedno nešto što oboje volite i imate to nešto što vas povezuje. Iako je bitno tko te i privlači svojim izgledom, osobnost je ta koja ti može pomoći prevagnuti na jednu stranu.

2.Ima li koji od njih neko ponašanje koje ti smeta?
Razmisli malo o tome što si primijetila u njihovim ponašanjima, a da ti nije baš tako privlačno. Preko nekih se sitnica može prijeći, ali ako je jedan od njih ima navike ili naviku koja ti baš smeta…trebala bi to uzeti u obzir.

3.Kada dođe poruka – od koga se nadaš da će biti?
Kada čuješ da ti mobitel vibrira ili da se oglasi zvukom poruke, što ti prođe kroz glavu? Čijoj se poruci nadaš?

4.S kim razgovor bolje teče?
Može ti se netko sviđati, ali moguće je i da se nekako ne povežete dobro i razgovor ne teče već djeluje kao da moraš forsirati. To nije baš dobar znak! Iako su neki nervozni kada pričaju s osobom koja im se sviđa pa i to može biti faktor, ipak je bitno da imate dobru komunikaciju.

Cura i dečko Je li dečko koji ti se sviđa spreman za ozbiljnu vezu s tobom? Otkrit će ti ovih 10 ponašanja

5.S kim imaš dublje razgovore?
Zabavno je pričati o lakšim temama i dopisivati se satima, a ne pričati zapravo o ničemu, ali to nije sve što bi trebala gledati. Imati dublje i osobnije razgovore možemo samo s osobama kojima vjerujemo i s kojima se osjećamo ugodno – tko je to u tvojem slučaju?

6.Žele li isti tip veze kao i ti?
Nemoj pretpostaviti da svi žele isto što i ti jer to ne mora biti slučaj. Neki žele ozbiljnu vezu, neki baš i ne toliko, a neki nikakvu i samo im je dovoljno da sve ostane na površnoj razini. Prije nego doneseš odluku obavi i razgovor na ovu temu, možda ti baš on rasvijetli situaciju.

7.Koji pamti neke male stvari o tebi?
Ona osoba koja pamti detalje o tebi i sitnice koje kažeš usputno je ona osoba kojoj je vjerojatno više stalo. Kada nam se netko baš jako sviđa, pamtit ćemo sve što nam ta osoba kaže jer nam je to bitno.

8.U čijem se društvu osjećaš ugodnije i opuštenije?
Na kraju krajeva, možda je i najbitnije ovo. U čijem se društvu osjećaš ugodnije i najopuštenije? To je ona osoba s kojom si kliknula, s kojom se osjećaš sigurno, koja te opušta i koja ti ne stvara nikakav pritisak.

veza dečko sviđaju dva dečka kojeg odabrati koji je bolji za tebe kako znati koji je za tebe biranje između dva dečka Pomoć ljubavna dilema

Još vijesti