Daniel i Mahan

Ako nisi sigurna sviđaš li mu se za stvarno ili ne, ovi dečki bi ti mogli rasvijetliti situaciju. Pomažu curama da prepoznaju ponašanja dečki i otkriju sviđaju li mu se stvarno ili ne.

Daniel i Mahan su dva dečka koja su odlučila pomoći djevojkama. Neki ih drugi dečki zbog toga napadaju jer krše „bro code“, ali oni se ne daju i redovito daju savjete curama o dečkima iz njihove, muške perspektive. S obzirom da su i sami dečki, tvrde da bolje razumiju i ponašanje dečki pa tako mogu pomoći djevojkama protumačiti neka njegova ponašanja. Videi su im prilično popularni, a jedan serijal koji je curama posebno zapeo za oko je kako prepoznati da dečko nije zainteresiran za tebe. Imaju tri videa na tu temu, a u svakom su dodali neke nove znakove koji ti mogu pomoći procijeniti je li neki dečko stvarno zainteresiran za tebe ili ipak nije. Ovo su svi razlozi koje su nabrojali.

1.Ne pokazuje da je ljubomoran
Kada mu je stalo do tebe i stvarno je zainteresiran, pokazivat će znakove ljubomore u određenim situacijama. Neće to uvijek biti ispadi ljubomore, ali ćeš moći primijetiti u određenim situacijama da mu nije svejedno.

Dečko i cura Ništa od toga: 9 znakova da trebaš nastaviti dalje jer neće ništa biti s dečkom za kojeg si zapela

2.Ne trudi se održati razgovor kada se dopisujete
Pita li te pitanja kada se dopisujete? Ako ti njega pitaš što radi, pita li i on tebe ili samo odgovori bez pokušaja da produlji razgovor? To može biti znak da nije zainteresiran, ali ti odgovara na poruke zato jer je dobar i pristojan. Kada pita pitanja, pokušava održati razgovor. S druge strane, izostanak pitanja, odgovor od jedne riječi ili „okej“ mogu značiti da nije zainteresiran.

3.Svaki razgovor s njim vodi na temu seksa
Nije bitno pričate li o školi, o serijama ili o kojoj god temi, on će svaku temu odvesti na temu seksa. Sve uvijek vodi prema toj temi. To je jasan znak da je zainteresiran isključivo samo za to, ali ne i stvarno za tebe i vezu s tobom.

 

@mahan.daniel The last one is underrated🤭🤫#fyp ♬ original sound - Mahan&Daniel

 

4.Nikada niste imali razgovor što ste vi zapravo
Dopisujete se i viđate, prošlo je već neko vrijeme, ali i dalje ne znaš što ste vi zapravo. Nikada niste pričali o tome što trenutno vi jeste i niste definirali kakav je vaš odnos. Vjerojatno ni ne želi ništa ozbiljno s tobom, jer da želi, već bi pokrenuo tu temu i bili bi službeno zajedno.

5.Ne želi te upoznati s prijateljima
Možda ti otvoreno kaže da sada nije pravo vrijeme za to jer je prerano ili da ne želi ili je manje direktan i govori ti stvari poput „ma drugi put“ ili daje neki deseti izgovor – sve su to samo izgovori jer to zapravo ne želi napraviti pošto te ne vidi kao nekoga s kim želi nešto ozbiljno.

6.Moraš tražiti opravdanja za neke njegove postupke
Ukoliko moraš svako toliko smišljati sama sebi opravdanja za neka njegova ponašanja i postupke, to nije dobar znak. Vjerojatno radi te stvari jer mu nije previše stalo i jer nije stvarno zainteresiran za tebe.

 

@mahan.daniel Replying to @Roundbae Last one underrated🫢🤫#fyp ♬ original sound - Mahan&Daniel

 

7.Ne pokazuje emocije nakon što ste bili intimni
Kao jedan od znakova su naveli i izostanak emocija nakon što ste bili intimni. Možda se samo ustane i nastavi raditi nešto drugo ili uzme mobitel i skrola ili tipka po njemu – loš znak.

Cura i dečko Nemaš sreće! 10 znakova da te dečko koji ti se sviđa ipak vidi samo kao PRIJATELJICU

8.Govori stvari poput toga da nije spreman za vezu
Nije spreman za vezu, ne zaslužuje te, predobra si za njega ili da nije problem u tebi nego u njemu. Bilo kakve izlike su samo izlike i pokazatelj da nije stvarno zainteresiran.

9.Ako sumnjaš i nisi sigurna je li zainteresiran – nije zainteresiran
Kada sumnjaš i preispituješ njegova ponašanja jer nisi sigurna je li zainteresiran ili ne, odgovor je uvijek – nije zainteresiran. Da je stvarno zainteresiran, znala bi i bilo bi ti jasno da mu se sviđaš.

 

@mahan.daniel Lasht one is underrated🤫#fyp ♬ original sound - Mahan&Daniel

 

ljubav ljubavni problemi sviđaš li mu se je li zainteresiran za tebe znakovi da nije zainteresiran ne sviđaš mu se dečki savjetuju pročitaj ponašanja dečka

Još vijesti