Sumnje u vezi

U vezi vam je sve bilo idealno, dok odjednom niste primijetile kao da se dečko počeo malo udaljavati od vas. Prije nego krenemo s dramom, možda bismo malo trebale analizirati zašto je on odjednom postao malo udaljen.

Što nikako ne smijete raditi ako imate osjećaj da su se stvari među vama malo zahladile? Donosimo vam nekoliko pogrešaka koje cure najčešće rade kad se uspaniče, ali kojima još samo pogoršavaju situaciju.

Prekid veze Veze vam stalno propadaju, a vi nemate pojma zašto? Horoskop otkriva gdje griješite

Počinjete ga „pilati“

Doslovce ga počinjete daviti pitanjima i krenete mu biti dosadni. Obično u tim razgovorima sva krivica bude svaljena na njega. Nije vam poslao poruku za dobro jutro niti poruku uvečer za laku noć. Otvoreno ga napadate s kim je bio i zašto je zaboravio. Možda samo prolazi kroz takvo životno razdoblje i toliko je zaokupljen nekim drugim životnim obvezama da vam ne stigne slati poruke kao uobičajeno. Nije lijepo od njega, ali morale biste imati razumijevanje da to što ima natrpani raspored ne znači da mu više nije stalo do vas.

Krenete s kontrolom

Mnoge djevojke kod zahlađenja odnosa kreću provjeravati i kontrolirati svog dečka. Osim špijunaže na društvenim mrežama (od toga kog je lajkao ili zapratio) pa do provaljivanja u njegov osobni telefon i čitanje poruka. U fazama očaja, cure se mogu pretvoriti u detektive kakve bi i FBI zaposlio. Nezgodno je samo ako budete uhvaćene u svojoj akciji. Ako nije zaslužio toliku količinu nepovjerenja, to što radite, samo će ga još više udaljiti od vas.

Djevojka viče na dečka Stvari koje ne biste trebale govoriti svom dečku, čak ni u svađi i ljutnji: Fraze koje će ga povrijediti

Nonstop ga zovete

Kada primijete da se dečko udaljava od njih, mnoge djevojke krenu sa praksom upućivanja čestih poziva i provjere rasporeda. Tražite mu da kažete gdje je, što radi i s kim se druži. Ako mu već niste dovoljni i ako s vama nije sretan, nikakve ovakve kontrole neće ga zadržati. Samo će potvrditi sam sebi da ste „frikuša“ od koje mu je najbolje pobjeći.

Forsirate na provođenje više zajedničkog vremena

To što ste u vezi ne znači kako smijete ignorirati druge aspekte svojeg života. Na prvi znak zahlađenja odnosa, mnoge cure ignoriraju sve drugo, od prijatelja, obveza do obitelji i svo vrijeme ulažu u spašavanje veze i ponovno zbližavanje. No put do pakla popločan je dobrim namjerama, a ako ćete inzistirati da još više vremena provodite skupa, on će se početi osjećati „zagušeno“. To što se svom silom lijepite za njega, može stvoriti samo kontraefekt.

Otvoreno se durite ili plačete

Ponekad se i dečki žele distancirati od svojih cura. Ponekad i njima treba vremena kako bi razmislili o sebi ili im treba vremena kako bi ostvarili i neke druge ciljeve u svojem životu. Kao što će i vama trebati ponekad vremena za sebe, tako morate imati razumijevanja i za njega i dopustiti i njemu isto. Ako vas ne cijeni i ne voli, nikog ne možete natjerati ni na što, pa čak niti suzama.

 

 

udaljavanje u vezi što ne raditi kad se on krene udaljavati problemi u vezi zahlađenje odnosa

Još vijesti