Slika nije pronađena

Večer u Big Brother kući je prošla vrlo zabavno za stanare jer je organiziran novi tulum. Alkohola je bilo u potocima kao i napetosti te izljeva emocija.

Marijana i Nemeš nisu krili svoje simpatije od ostalih ukućana. Plesali su zajedno, kupali se u bazenu, ljubili... S Nemešom izmjenjivala nježnosti u bazenu pa su joj smetale kamere kojima je malo mahala, a malo pokazivala srednji prst.

Međutim, sve je kulminiralo odlaskom u krevet ispod famoznog pokrivača. Ovog puta nema dileme, definitivno su 'okrunili' svoje emocije, piše službeni BB site.

Nikola je također otvoreno pokazivao simpatije prema Tamari, ali ona nije bila toliko slobodna da mu se prepusti. George je komentirao kako ne može vjerovati u Marijanino slobodno ponašanje.

Jedni se ljube, drugi svađaju...

Dok su jedni produbljavali svoj intimni odnos, drugi su se međusobno udaljavali. Tako se na Otpadu dogodila svađa između Dragane i Nirmala jer ju je on optužio da ga ogovara. U luksuznoj su se kući pak porječkali Nikola i George nakon čega je Marijana smirivala naživciranog Nikolu.

>> Više pratite u temi Big Brother 2011

Big Brother big brother 2011 Marijana Čvrljak nikola nemešević george rkman Nikola Maurović tamara đorđević