Slika nije pronađena

Američka serija 'Vampirski dnevnici', koja je stekla veliku popularnost konačno će se moći pogledati i na našim malim ekranima i to vrlo skoro, već od 16. kolovoza.

Serija je snimana prema seriji romana 'The Vampire Diaries' L. J. Smith na lokacijama u Atlanti. Osvojila je nagradu People's Choice i šest nagrada Teen Choice. Vrlo brzo je stekla popularnost i kultni status među mlađim generacijama, a premijeru druge sezone gledalo je 3,4 milijuna gledatelja.

Četiri mjeseca nakon tragične prometne nesreće u kojoj su poginuli njihovi roditelji, sedamnaestogodišnja Elena i njezin petnaestogodišnji brat Jeremy još se suočavaju s novom stvarnošću. Elena je oduvijek bila briljantna učenica - lijepa, popularna i angažirana u školi i oko prijatelja. No sada se bori s ogromnom prazninom i tugom svijeta koji je okružuje.

Malu utjehu Elena pronalazi u poznatom društvu koje čine najbolja prijateljica Bonnie, suparnica Caroline i bivši dečko Matt. Jeremy je izloženiji putu u propast zato što se druži s društvom sklonim drogama, s kojima i sam počinje eksperimentirati. Tu je i njihova teta Jenny koja im pokušava nadomjestiti roditelje.

Na početku školske godine u Mystic Falls Highu, Elena i njezini prijatelji fascinirani su zgodnim i misterioznim novim učenikom Stefanom Salvatoreom. Elena i Stefan odmah osjete privlačnost, no Elenu zbunjuje Stefanovo bizarno ponašanje kada se niotkuda pojavi na grobu njezinih roditelja. Ipak, nije ni svjesna da Stefan krije mračnu i smrtonosnu tajnu - on je vampir!

Elenu igra glumica Nina Dobrev, a ostala glumačka postava su Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Katerina Graham (Bonnie Bennett), Cadice Accola (Caroline Forbes) i Zach Roerig (Matt Donovan).


Od 16. kolovoza...

Serija se počinje prikazivati na Domi TV od 16. kolovoza u 22,35 sati, a nije namijenjena mlađima od dvanaest godina. Prikazivat će se prva sezona koja ima 22 nastavka.

>> Vampirski dnevnici - pogledajte trailer

Vampirski dnevnici Nina Dobrev Paul Wesley Ian Somerhalder

Još vijesti