Slika nije pronađena

Nina Dobrev, glumica koja je svjetsku slavu stekla ulogom u seriji 'Vampirski dnevnici' u kojoj joj je partner Ian Somerhlader, s kojim je u vezi i u stvarnom životu, kaže kako ne želi glumiti sa svojim dečkom u filmu.

Naime, šuška se kako bi Ian Somerhalder mogao dobiti glavnu ulogu u filmu 'Fifty Shades of Grey', a Nina je o svemu rekla kako nije ni pročitala scenarij za film niti joj je tko ponudio ulogu u tom filmu, ali ističe: 'Ne znam je li to dobra ideja da glumim zajedno s Ianom. Mislim da bi svaki glumac iz 'Vampirskih dnevnika' trebao ići svojim putem i stvarati svoje neovisne likove. Ako Ian i ja snimimo isti film svi će nas i dalje gledati kao Damona i Elenu.'

Uz Iana Somerhaldera uz film 'Fifty Shades of Grey' povezivani su i Robert Pattinson, Chris Pine te Alexander Skarsgard. Film će se snimati prema istoimenoj erotskoj priči E L James, a nekoliko filmskih studija se borilo za otkup prava na snimanje te je na kraju bitku odnio Universal. Priča prati studenticu Anatstasiju Steele koja se uplete u vezu s mladim poslovnim čovjekom. Priča je napisana u tri dijela, a sve su tri knjige bile na vrhu bestselera, dok je autorica izjavila kako joj je inspiracija za knjige bila Stephenie Meyer sa svojom sagom 'Sumrak'.

Ian Somerhalder Nina Dobrev Vampirski dnevnici

Još vijesti