Slika nije pronađena

Nominacije su prilično negativno nastrojile mnoge stanare, a sve je to bila krajnja posljedica podjele stanara u Europsku uniju i izvan nje. Stvorili su se klanovi, a gledatelji će odlučiti ispada li Nemeš, Nirmal, Tamara ili Radašin.

Ne zna se koliko će ispasti stanara, ali zna se kako će u kuću ući tri nova! Naravno, stanari za takvu odluku ne znaju i bit će im pravo iznenađenje.

>> Više pratite u temi Big Brother 2011

Kako bi malo prestali razmišljati o problemima, Veliki Brat im je zadao zadatak u kojem su morali pokazati koliko poznaju ukućane, a kao nagrada je bio tulum. Uspješno su ga obavili i mogu se zabavljati razmišljanjem o onome što najviše vole, zabavi uz alkohol i glazbu.

Poseban će razlog za slavlje imati Marijana jer na kraju tjedna isitče i njena kazna, zbog koje je morala sama kuhati i pospremati kuhinju sedam dana. Zbog toga je nervozna i više je puta naglasila koliko joj je 'puna kapa' kuhanja i čišćenja, te da sigurno nikad u životu neće sve raditi apsolutno sama. Slučajno ili ne, to je rekla pred Nemešom.

Jutarnji.hr

Big Brother big brother 2011