Slika nije pronađena

Odlukom stanara iz Kuće, nakon nominirane Soraje, Nirmala i Georga, u petoj emisiji ispao je George. Nakon što je izašao rekao je Antoniji da mu je drago da je ispao jer više nije mogao podnijeti život na smetlištu, no da mu je ovo bilo jedno lijepo iskustvo.

Stanari su Georgeu najviše zamjerili hrkanje, prdenje i neumjesno ponašanje, a Duško naravno - šišanje.

A kao specijalni gost emisije, ovaj je put 'legalnim putem' stigao Slaven, Tamarin dečko. On je prije desetak dana zaobišao osiguranje Big Brother kuće i popeo se na ogradu stanara sa otpada ne bi li se javio svojoj djevojci.

Na Marijanino pitanje, zbog čega je Slaven želio preskočiti ogradu, Tamarin dečko je priznao da ga je bilo strah kojim bi putem mogao otići odnos između Nikole i Tamare te je to bio jedini razlog zašto je otišao upozoriti je na njezino ponašanje. Također je dodao, da iako mu je poljulala povjerenje koje je imao u nju, razumije je, budući da se u izoliranom okružju često suzi svijest pa joj ga je želio 'proširiti'.

Big Brother je i ovaj put pripremio iznenađenje za stanare. No, samo za stanare sa otpada, pa su tako Nemeš, Ema, Duško, Horvat, Nirmal i Dragana dobili mogućnost boravka u dvorištu Kuće. No, nemaju svo vrijeme ovog svijeta već im je Big Brother dao pješčani sat kojim će mjeriti vrijeme. Kada pijesak iscuri, dvorište će morati napustiti.

Stanari će u slijedeći četvrtak ponovno ući i u Koloseum, piše rtl.hr.

>> Više pratite u temi Big Brother 2011

Foto: Cropix

Big Brother george rkman big brother 2011