Slika nije pronađena

Vampiri su tvoja velika ljubav. Sve je krenulo sa Sumrak sagom, a onda si jednostavno pronalazila knjige i filmove koji se bave mračnim temama i svijetom vampira. Naravno, na red je došla i serija Vampirski dnevnici.

Tinejdžerska dramska horor TV serija prati život Elene Gilbert, tinejdžerice koja se zaljubi u vampirsku braću Stefana i Damona Salvatorea, ali to je samo površna priča i iza toga se krije toliko toga. Iako si pogledala cijelu seriju postoje možda neki detalji koji su ti promaknuli.


1. Damon i Elen nisu trebali biti par

-  autorica  Julie Plec nije imala plan spojiti njih dvoje, ali fanovi su utjecali na njezinu odluku.


2. Damon i Stefan Salvatore u početku su se trebali prezivati  Whitemore.


3. Jeste li ikad obraćali pažnju na naslove u sezoni? Svaka epizoda u petoj sezoni dobila je naziv po filmu. Gone Girl, What Lies Beneath i I Know What You Did Last Summer.


4. Paul Wesley zamalo nije dobio ulogu Stefana. Možete li zamisliti da netko drugi glumi njega?


5. Ian  Somerhalder nikad nije htio biti dobrica i bilo mu je grozno kad se Damon skroz smekšao.


6. Kvr iz serije je jestiva i zato glumcima ne smeta što su često njome prekriveni. Napravljena je od kukuruznog sirupa i boje za hranu, malo soli i ima ekstrakt peperminta.


7. Ashley Tisdale zamalo je dobila ulogu Elene. Volimo mi Ashley, ali ne možemo zamisliti nikog drugog osim  Miss Gilbert u toj ulozi.


8. Klaus Mikaelson trebao je umrijeti prije u seriji, ali autorima serije   Joseph Morgan se toliko svidio da su ga odlučili ostaviti cijelu sezonu, a na kraju je ostao puno puno dulje. Hvala!Foto: Youtube/Giphy

I.I./ Dolly


Pročitajte još:

OMG oni zaista postoje: Likovi iz crtića u stvarnom životu

Evo teme za razgovor sa simpom – ovo su filmovi koje dečki obožavaju

Hrvatski srednjoškolci snimili kratki horor film

Vampirski dnevnici Nepoznate Stvari

Još vijesti