Slika nije pronađena

Glumcima nekada nije lako prebaciti u određeni način razmišljanja. Da bi se lakše i realnije ufurali u lika kojeg trebaju glumiti doskaču različitim trikovima. Ovaj kojim se koristila Sophie Turner kada je glumila Sansu je posebno zanimljiv.

Kako bi scene u filmovima ili serijama odglumili što realnije, glumci inspiraciju pronalaze na različite načine. Najčešći su ipak da se poistovjete s nekom realnom situacijom koja im se već dogodila ili da osobu s kojom glume zamišljaju kao nekog drugog. Glumica Sophie Turner na početku snimanje serije 'Igra prijestolja' imala je jednu dobru taktiku. Inspiraciju za scene koje je trebala glumiti s omraženim Joffreyjom, zamišljala je da je on Justin Bieber!

via GIPHY


U prvoj sezoni Sansa Stark, lik koji glumi Sophie, bila je zaljubljena u kralja Joffreya. Prije nego što je pokazao svoje pravo lice, Sansa je bila zaljubljena u njega i njegovu titulu. Da bi te scene lakše odglumila, glumica je priznala da je inspiraciju pronašla u simpi iz stvarnog života – Justinu Bieberu.

Bio je to savjet od jednog od ljudi koji su radili iza scene. Iako Justin i Joffrey fizički i nisu baš slični, Sophie je u svojoj glavi zamišljala drugačije.

Za časopis Rolling Stone ispričala je: 'Na početku serije ona (Sansa) gleda svijet kroz ružičaste naočale. Ona je skroz nesvjesna kakva je kraljevska obitelj zapravo. Tako je i sa svakim fanom  Justina Biebera – ne vide njegovu mračnu stranu. Ja sam bila Belieber i imala cijeli zid u sobi posvećen njemu.' Zato ne čudi da su joj redatelji serije dali savjet: 'Gledaj na Joffreya kao da je on Justin Bieber i zamisli si u glavi taj život'.

via GIPHY


Taj joj je savjet puno pomogao! Iako Justin i Joffrey nemaju puno sličnosti, način na koji fanovi gledaju na pjevača je jednak načinu na koji je Sansa gledala Joffreya na početku – kao da je savršen i nema nijedne mane.

Foto: Imdb/ Instagram/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Ne, to nije Khaleesi – upoznate tinejdžericu dvojnicu junakinje serije 'Igra prijestolja'!

Kviz: Koji si lik iz serije 'Igra prijestolja'?

Igra prijestolja: Sve o seriji koja nas je prikovala uz male ekrane

serija šansa Justin Bieber Igra prijestolja Sophie Turner trik

Još vijesti