Serije s odličnim zadnjim epizodama

Neke serije, koje imaju po više sezona, često nemaju onakav kraj kakvog smo zamišljali. No, postoje i serije koje su nas u potpunosti oduševile svojim zadnjim sezonama i zadnjom epizodom te su dobile onakav rasplet radnje kakvom smo se nadali ili su nas u potpunosti ostavile bez teksta, ali u pozitivnom smislu.

Često znamo biti razočarani serijama koje nemaju kraj ovakav kakvog smo zamišljali. Rasplet radnje značajno utječe na cjelokupni dojam serije tako da zna biti poprilično razočaravajuće kada kraj nije onakvim kakvim smo ga zamišljali, ali ipak postoje serije koje imaju odličan završetak! Izdvojili smo neke od njih čija zadnja sezona, a ujedno i zadnja epizoda je oduševila njihove obožavatelje.


1.Jane The Virgin

Jane The Virgin je serija koja od stotinjak epizoda nema skoro niti jednu onu lošu! Radnja serije je odlično osmišljena tako da je puna iznenađenja sve do samog kraja njezine pete sezone, a prepuna je humora, emocija i ponešto tužnih situacija.

2.30 Rock

Komedija 30 Rock je jedna od onih serija za koje bismo definitivno voljeli da se prikazuje i na televiziji! Posljednja sezona je skoro sve ostavila bez daha zbog ogromne količine radosti i sreće za svakog od glavnih glumaca.

3.The Americans

The Americans je jedna od serija za koju mislimo da će zadnja sezona uništiti fenomenalnu radnju u svim prethodnim sezonama – no, na ovom primjeru to ipak nije tako! Serija je izuzetno kvalitetna jer pruža publici ono što oni žele, a i glumcima ono što oni zaslužuju.


4.The Good Place

Ova serija je prepuna različitih radnji, priča i odnosa među likovima. Upravo to je razlog zbog čega je skeptičnost bila na razini oko zadnje sezone i epizode serije 'The Good Place' jer nitko nije očekivao da će toliko različitih priča uspjeti kvalitetno rasplesti do samog kraja, ali su upravo to napravili!


5.How To Get Away With Murder

How To Get Away With Murder je sve samo ne tipična kriminalistička serija koja također ima ogromnu količinu zapleta i radnji, ali je šesta sezona, ujedno i zadnja, apsolutno oduševila sve gledatelje. Neki su je čak i prestali gledati oko treće i četvrte sezone zbog količine zapleta, ali zadnja sezona je dobro osmišljena tako da ostavlja bez daha sve koji je odgledaju do kraja.

Sigurni smo da nećete ostati razočarani nakon što pogledate ove serije, ali biste trebali krenuti odmah jer imate puuuno posla dok završite sve ove sezone!

Pogledajte još:

Snima se druga sezona serije 'Emily In Paris'? Fanovi ih ulovili na setu u Parizu

Serije koje imaju hrpetinu epizoda: Ove imaju toliko sezona i epizoda da ćeš imati što gledati cijelo ljeto

Bolje i od filmova: Romantične serije zbog kojih ćeš se smijati, zabaviti i totalno rastopiti!

serije ljubavne serije Kriminalističke serije