Slika nije pronađena

Kada o nekom filmu ili seriji svi pričaju, imat ćemo uvijek potrebu pogledati o čemu se radi i je li stvarno tako dobro kako se priča. Jedna Netflixova serija je pogotovo osvojila ljude, pokupila simpatije i o njoj se nadaleko proširila dobra riječ. A sada je zbog toga oborila i sve rekorde.

Nekada najpopularnija serija nije ona koja je najkvalitetnija ili najpametnija, već ona koja je jednostavno pogodila pravi recept za uspjeh. Svatko će imati drugačije preferencije kada je u pitanju odabir serije koju će gledati, ali brojke gledanosti i pozitivne recenzije po internetu otkrivaju da se ova Netflixova itekako može proglasiti najboljom. Objavljeno je da je oborila rekord gledanosti i tako postala najgledanija njihova serija. Radi se o Bridgertonu!

Prešla je neke od velikih uspješnica poput 'Money Heista' ili 'The Witchera' koje su prije nekog vremena vodile na listi najgledanijih. Ali ne više. Po službenim podacima, Bridgerton je do sada pogledalo 82 milijuna korisnika! I to su samo oni koje prati Netflix. A izašla je prije mjesec dana. Prije nje rekord najgledanije je držao 'The Witcher' sa 76 milijuna u prvih mjesec dana.

Ako postoji netko kome je ova serija promakla, iako ne znamo kako je tako nešto uopće moguće, vrijeme je da ju pogledaš jer sigurno nećeš požaliti. Baš je prava serija za djevojke koja će te zabaviti i nasmijati. A zašto ju trebaš pogledati? Pogledaj u članku 'Romantična priča koja je osvojila svijet: Imamo 6 razloga zašto trebaš i ti pogledati 'Bridgerton'.

Pogledajte još:

Nije kraj s Harry Potter sagom! Najavljeno je da dolazi nešto novo – Harry Potter serija

Kreatori popularne serije 'Bridgerton' otkrivaju koliko sezona još misle snimati – je li kraj ili ne?

TOP LISTA: Najbolje teen serije od 2010. do danas - koja je bila najbolja serije svake od tih godina?

serija gledanost najgledanija Netflix rekord Bridgerton

Još vijesti