Slika nije pronađena

Bilo da ti je ova serija već upala u oko, ali si ju odlučila zaobići ili još uopće nisi čula za nju, sada je vrijeme da joj pridaš malo pažnje, jer sigurno nećeš požaliti. Cure diljem svijeta oduševljene su radnjom, ali i glavnim likom.

Ova će serija biti prava poslastica za sve romantičarke. Najnoviji Netflixov dodatak 'Bridgerton' u tren je oka osvojio djevojke. Radi se o ljubavno-dramskoj seriji smještenoj u prošlost. U fokusu su ipak ljubavne zavrzlame, drame visokog društva, tajne, skandali, seks i tračanje. Ono o čemu se ipak najviše priča je glavni muški lik – vojvoda Simon.Foto: Imdb

Serija je zanimljivija, jedino je 'problem' to što ima malo epizoda, svega 8, ali utješno je ipak što traju po sat vremena. Kada ju jednom kreneš gledati nećeš stati dok dođeš do kraja. A kako bi te uvjerili da kreneš, donosimo ti 6 razloga zašto je toliko super i zašto ju i ti trebaš pogledati.

1.Kostimi su nevjerojatniFoto: Imdb

Haljine koje nose djevojke u seriji izgledaju idealno za maturalnu večer. Dugačke, elegantne, lijepe – i tipične za to vrijeme. S obzirom da se svako malo održavaju balovi, promjene garderoba su česte, a tko zna, možda ti baš neka od njih posluži kao inspiracija za maturalnu ili neko drugo posebno događanje.

2.Fokus nije samo na ljubavi, već i na misteriji

Iako volimo romantične serije, zanimljivije je kada se tu umiješa još neki drugi žanr, a ovdje imamo i malo misterije. Likove muči njihova vlastita 'gossip girl' koja zna sve tračeve i objavljuje ih u obliku dnevnih novina. Samu sebe naziva Lady Whistledown, a otkriva neke od najsočnijih vijesti i prezentira ih svima. Tko je ona? Svi imaju pretpostavke, ali kada se na kraju napokon otkrije, ostali smo iznenađeni.

3.Vojvoda Simon
Foto: Imdb

Kao što smo i ranije spomenuli, glavni muški lik je očarao djevojke. Način na koji je prikazan, njegovi pokreti, geste lica, a i kako izgleda bez majice – rijetko tko će uspjeti odoljeti njegovom šarmu. Dok ne pogledaš seriju nećeš shvaćati zašto tolika ludnica za njim, ali nakon serije, sve će ti biti jasno.

4.GlazbaSerija ima i odličan soundtrack. Uspjeli su trenutne hitove pretvoriti u instrumentale koji zvuče kao da ih svira orkestar. Između ostalog možeš čuti Arianinu 'Thank U, Next', Shawn Mendesov hit 'In My Blood', Maroon5 i 'Girls Like You', pa čak i jedan hit Billie Eilish! Pogodili su glazbu toliko dobro.

5.Eloise – djevojka koja ne želi biti tipičnaFoto: Imdb
Srce nam je ukrala i Eloise. Ona nije tipična djevojka. Dok su sve njene sestre i prijateljice totalno zaluđene svojim javnim pojavljivanjima i pronalaskom idealnog muža, Eloise želi više, želi biti drugačija i ne želi da joj društvo određuje što može, a što ne može. Daje nešto dodatno seriji i jedan je od najzanimljivijih likova. Glavna je u otkrivanju identiteta Lady Whistledown, a je li joj na kraju to i uspjelo?

6.Pogled u prošlost i život djevojaka u nekom drugom razdoblju
Zanimljivo je vidjeti i kako je izgledao život vršnjaka u nekom drugom povijesnom razdoblju. Iako ovdje to nije skroz realno prikazano jer ipak nije povijesna serija, svejedno daje okvirni pogled na život mladih djevojaka u 19. stoljeću.

Pogledajte još:

Nova Netflixova serija oborila sve rekorde gledanosti i pokupila samo pozitivne recenzije

Koji je sitcom najsmješniji? Mjerilo se na koji će se ljudi najviše smijati – jedan je pobijedio

Nova zabavna girly serija koju su svi izvrijeđali – 'bolno ju je i neugodno gledati'

serija romantična serija Netflix Bridgerton

Još vijesti