Slika nije pronađena

Romantika, dečko, cura, krevet posut ružama i prvi seks. Zvuči idealno zar ne? Upravo takvim lažima o gubitku nevinosti nas uče filmovi i serije.

Tinejdžeri s tv ekrana izgledaju samouvjereno dok stupaju u prvi spolni odnos. Sve znaju, sve im je jasno, nije ih strah, odmah uživaju u seksu.

Djevojke u filmu gubitak nevinosti ne boli, a ako ih boli onda je to samo jedan trenutak nakon kojeg slijede vratolomije strasti. I da, romantika je uvijek prisutna.

Naravno, sve navedeno je čista laž i glupost. Prvi seks često je nespretan, neugodan, čudan. Curama zna biti bolan i nelagodan. Ali, kako se kaže `za sve postoji prvi put` tako i za gubitak nevinosti. Nakon prvog puta ostali putevi ne moraju biti odlični, ali su manje čudni i neugodni.

Otkrivamo koje to laži serviraju filmovi i serije o gubitku nevinosti:

#Maturalna večer je noć za gubitak nevinosti i provod života. (da, baš...)


#Pucanje himena uopće ne boli. (itekako boli- neke manje, neke više)


#Krvi nema nigdje. (o, da...ima)


#Tvoja duša i ljubav zauvijek će biti usmjerene prema osobi s kojom si se prvi put seksala. (HAHA, ne...to nije istina).


#Ti i tvoj dečko ste svoj prvi put čekali još od prvog srednje. (totalni kliše)


#U početku cura se uvijek osjeća nelagodno za vrijeme prvog puta dok je dečko pun samopouzdanja. (yeah right, oboje se uplaše i osjećaju neugodu)


#Cura i dečko razgovaraju za vrijeme seksa. (ok, ali za vrijeme prvog seksa čisto sumnjamo da se tako nešto događa)


#Prije prvog puta odlaziš u kupatilo i kompletno se sređuješ, izlaziš iz kupatila, dečko te čeka na krevetu i lice mu zablista čim te ugleda. (ponovno- yeah right)


#Obavezno su posvuda upaljene svijeće, krevet posut laticama... (da, da...)


#Nakon što ste obavili prvi put fino ćete se maziti i sve će biti ok. (u redu, ali uopće ne mora doći do tog scenarija osobito ako niste u vezi)
seks gubitak nevinosti prvi put nevinost

Još vijesti