Slika nije pronađena

Netflix je prije nekoliko dana na Twitteru službeno najavio snimanje treće sezone njihove popularne TV serije nakon što je 87% ispitanika izrazilo želju za nastavkom.

>> Pratiš serije? Provjeri i temu s našeg foruma >> 'Koje serije pratite ove zime?'

Platforma za online video emitiranje Netflix u petak je postavila pitanje 'Trebamo li snimiti novu sezonu serije 'Stranger Things' nudeći odgovore 'DA i 'NE', a na pitanje je odgovorilo ukupno skoro pola milijuna korisnika Twittera i od toga 87% potvrdno.

U roku od 24 sata, molbe javnosti su i uslišane nakon što je Netflix obratio novi tweetom.

No, detalji o početku snimanja, dolasku na platformu i samoj radnji ostali su nepoznati. Treća sezona navodno je u fazi pisanja scenarija pa očekujemo da će do prikazivanja na malim ekranima proći još barem godinu dana.

Podsjetimo, druga sezona je na Netflix došla 27. studenog ove godine i dostupna je za streamanje još uvijek, iako je, prema institutu Nielsen, prvu epizodu druge sezone u prva tri dana nakon objavljivanja pogledalo čak 15.8 milijuna pretplatnika usluge na zahtjev. To su statistike kakve bilježe najuspješnije američke serije, poput 'Živih mrtvaca', koja je u zadnjoj sezoni okupila preko 16 milijuna korisnika. Koautor serije Ross Duffer je još prije izjavio da bi serija mogla imati četiri sezone, a producenti braća Duffer i Shawn Levy su za Entertainment Weekly rekli da bi mogli napraviti i više... Shawn je za Seventeen naknadno izjavio da će sigurno biti barem četiri, a vrlo moguće i pet sezona, ali da je više od toga teško očekivati.

No, uspjeh avantura skupine predadolescenata imaginarnog grada Hawkinsa u Indiani svakako je za očekivati. 'Stranger Things' je već osvojila MTV nagradu za najbolju seriju godine i Millie Bobby Brown za najbolju glumicu u TV seriji, a radnja je smještena u osamdesete godine prošlog stoljeća. To doba je vjerno prikazano uz dozu horora i znanstvene fantastike, prikazujući živote stanovnika malog grada čiju svakodnevicu uznemiri nestanak djeteta, nakon čega počinju djelovati nadnaravne silne i tajna vladina organizacija.

Što donosi nova sezona tek na preostaje vidjeti...

Foto: Twitter/Instagram/Netflix/YouTube

M.Z.


Pročitajte još:

Ovo će biti vrh – stigao trailer za drugu sezonu serije 'Stranger Things'

Nove serije koje moraš pogledati – ove su zaslužile titulu najbolje

[KVIZ] Koja serija je idealna za tebe?

producenti treća potvrda sezone tv serija Netflix twitter Stranger Things

Još vijesti