Slika nije pronađena

Čekali smo i dočekali Game Of Thrones, a sad moramo pričekati još nekoliko mjeseci da stignu nove epizode omiljene serije Stranger Things. Sad nam je još teže jer je izašao trailer za drugu sezonu i jedino što možemo reći jest: ovo će biti vrh.

Radnja druge sezone je smještena u 1984. godinu, godinu dana nakon što je mali Will spašen iz Upside Down svijeta. Willov gradić će se sada susresti s opakijim čudovištima od humanoidne i žgoljave biljke mesožderke.


'Stranger Things' je osvojila MTV nagradu za najbolju seriju godine i Millie Bobby Brown za najbolju glumicu u TV seriji, a radnja je smještena u osamdesete godine prošlog stoljeća. To doba je vjerno prikazano uz dozu horora i znanstvene fantastike, prikazujući živote stanovnika malog grada čiju svakodnevicu uznemiri nestanak djeteta, nakon čega počinju djelovati nadnaravne silne i tajna vladina organizacija.


Druga sezona bit će još mračnija, strašnija i prikazivat će još veću apokalipsu. Sastojat će se od devet epizoda, a premijeru ćemo gledati nešto ranije od očekivanog – 27. listopada na Netflixu.

Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Serije koje moraš gledati sljedeće godine

Dvije naše najdraže serije dobivaju drugu sezonu u listopadu – hoćeš li ih gledati?

Nova serija s perspektivom: 'Riverdale' po gledanosti slijedi nakon '13 razloga'

trailer serija Stranger Things