Slika nije pronađena

Što će se događati, koliko su se promijenili glavni glumci i da li su svi na broju, hoće li biti čudovišta, kada izlazi... sve to otkriva ovaj trailer.

'Jedno ljeto može promijeniti sve.' To je rečenica kojom se promovira nova sezona Netflixove serije Stranger Things. Treća sezona sada je dobila svoj prvi službeni trailer koji će oduševiti fanove. Glavni glumci su sve stariji, priča dobiva nove zaplete – i najbitnije, ne nedostaje čudovišta. Koliko god bili uzbuđeni zbog trailera, loša je vijest da do početka emitiranja ove nove sezone ima još mjeseci čekanja jer kako je najavljeno izlazi tek 4. srpnja.

Glavna ekipa više nisu djeca, sada su tinejdžeri, ali i dalje ih na svakom koraku čekaju problemi, kako oni u međusobnim odnosima, tako i s neobičnim bićima. Iako traje kratko, svega dvije minute i 45 sekundi, otkriva dosta toga.Radnja ove sezone smještena je u ljeto 1985. godine, oko poznatog američkog praznika Dan nezavisnosti u dobro nam poznati gradić Hawkins.Eleven , Dustin Henderson, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Max Mayfield i Will Byers, svi se pojavljuju u traileru.

Njihova se druženja nastavljaju, prankaju jedni druge, sve se čini super, ali onda u drugom dijelu trailera počinju problemi. Čini se kao da dolazi do raspada unutar ekipe.Will tužno gleda u fotku s ostatkom ekipe, Eleven se skroz ufurala u tinejdžerske godine i druži se i shoppingira s najnovijom članicom njihove ekipe – Max. No to neće moći dugo potrajati jer će se ponovno morati suočiti s bićima iz noćnih mora i upotrijebiti svoje moći.

via GIPHY


Druga sezona serije završila je tako da je Eleven zatvorila vrata između normalnog ljudskog svijeta i paralelnog 'The Upside Down'. Pa svejedno, Demogorgon se nekako našao u ljudskom svijetu. A iako je mama od Willa također na kraju zadnje sezone zapalila čudovište koje je živjelo u njemu od trenutka kada je otet, Will u traileru izgleda jako bolesno -  da li je čudovište ponovno našlo put da se nastani u njemu?

Sada nam svima samo preostaje čekanje do srpnja.

Foto: Imdb/ YouTube/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Treća sezona Stranger Thingsa mogla bi biti i posljednja – sve o epizodama koje jedva čekamo

Nova vrsta superjunaka osvaja svijet serija! Upoznajte se s njihovim bizarnim supermoćima

Joeova prošlost mogla bi se vratiti po osvetu! Saznajte sve novosti o drugoj sezoni najjezivije serije ikad

trailer serija novo Netflix treća sezona Stranger Things

Još vijesti