Slika nije pronađena

Serija ima samo jednu zvjezdicu, odnosno tek 13% u 'critic scoreu'. Taj postotak joj je osigurao titulu najgore serije na tom trenutno najpopularnijem streaming servisu na svijetu.

Teen serija 'Insatiable' od kad je došla na Netflix nije u milosti gledatelja. Čak i prije nego što je uopće izašla, pojavila se kontroverza oko njenog sadržaja. Od 2018. godine, kada je izašla prva sezona (u planu je i druga) serija je na ljestvici najgorih na Netflixu na samom vrhu i nijedna je druga ne može izgurati s trona. U glavnoj je ulozi Disney slatkica Debby Ryan koja je najpoznatija po svojoj ulozi u seriji 'Jessie'. U 'Insatiable' Debby glumi 17-godišnju djevojku su svi zezali u školi zbog njenog izgleda, jer je bila punija djevojka. Kada za vrijeme školskih praznika drastično izmršavi i postane ljepotica, cijeli joj se svijet okrene. Odjednom svi žele biti njeni prijatelji, postane popularna i čak se prijavi i za natjecanje na izboru ljepote. Sada se glavni lik odlučuje osvetiti svima onima koji su je u prošlosti ponižavali.


Mnogi smatraju da šalje krivu poruku tinejdžericama -  da mogu steći prijatelje i postati popularne samo ako su mršave i ako se uklapaju u standarde ljepote koje društvo nameće. Ljudi su bili toliko protiv serije da su čak pokrenute i peticije koje traže da se zabrani njeno prikazivanje, no to ipak nije prošlo.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Ni najveći fanovi ovo sigurno ne znaju! 12 zanimljivih činjenica o seriji 'Teorija velikog praska'

Savršena serija za tvoj watchlist! Evo svega što trebate znati o novoj crnoj komediji na Netflixu

Dolazi nova serija koja je spinoff Riverdalea! Zove se 'Katy Keene' i vrijeme je da saznaš sve o njoj

serija insatiable sadržaj najgora Netflix

Još vijesti