Slika nije pronađena

Ne postoji bolji osjećaj na svijetu od toga kad klikneš 'play' kako bi počeo/la gledati neku novu seriju. Svi vole to uzbuđenje vezano uz nove početke.

Sigurno ni dan ne prođe da ne pomisliš kako bi bilo super kad bi mogao/la isponova gledati najdražu seriju, onako kao da ju nikad nisi pogledao/la. Srećom, slijedi vrhunac TV serija i nikad nije postojalo više opcija tako da ćeš bez problema naći onu pravu. Najiščekivanije serije 2019. godine su:

1. 'Deadly Class'Da, ne varaš se, to je ona! Lana Condor iz 'To All The Boys I've Loved Before', s tetoviranim rukama. U 'Deadly Classu' Condor utjelovljuje Sayu, jednu od mladih ubojica koje treniraju u podzemnom kampusu Kings Dominion. Radnja je smještena u '80- ima tako da možeš biti uvjeren/a da će glazba biti jednako dobra kao i scene borbi.

2. 'I Am The Night'Prva epizoda će se premijerno prikazati 28. siječnja 2019. godine. Radnja ove mini serije, inspirane istinitim događajima, temelji se na neriješenom ubojstvu Crne Dalije. Glavna glumica je India Eisley, dok je glavni glumac serije Chris Pine.


Serija će se početi prikazivati 15. siječnja 2019. godine i kao stvorena je za one koji nisu gledali originalni 'Roswell'. Priča o tri vanzemljca koji pokušavaju sačuvati obiteljsku tajnu u tom malom gradiću opsjednutom vanzemaljcima, ponovno se vraća na male ekrane. Ako nisi preveliki fan vanzemaljaca, moramo ti reći da će Tyler Blackburn iz 'Pretty Little Liars' biti jedan od likova u novom Roswellu, a to mora biti dovoljno dobar razlog za pogledati koju epizodu, zar ne?

3. 'Roswell, New Mexico'4. 'Top of the Morning'


U ovoj seriji moći će se izbliza vidjeti kako žive ljudi koji Americi pomažu da se ujutro probudi. Istražit će se jedinstveni izazovi s kojima se suočavaju muškarci i žene koji provode ovaj svakodnevni tv ritual. Sve što trebate znati je da u seriji glume Jennifer Aniston i Reese Witherspoon pa ćete ju sigurno pogledati.

5. 'Mrs. America'


Cate Blanchett je po prvi put zvijezda američke serije i utjelovit će Phyllis Schlafly, anti-feministkinju i konzervativku koja se borila protiv jednakih prava za žene 1970-ih godina.

6. Sex Education


Otis Milburn je društveno neugodan i k tome je djevac koji se nekako upliće u davanje seksualnih savjeta studentima diljem kampusa, i to za određenu cijenu. Gillian Anderson glumi Otisovu majku, a ona je seksualni terapeut i savršena je u toj ulozi. Cijela serija je divna i čudnovata istovremeno.

7. 'Pretty Little Liars: The Perfectionists'Još jedan razlog za veselje fanova serije 'Pretty Little Liars'. Ponovno su se ujedinile Alison DiLaurentis i Mona Vanderwaal u Beacon Heightsu, gradu koji se čini savršenim po apsolutno svemu, od vrhunskog fakulteta do njegovih stanovnika. Dakako, to znači da zapravo ništa nije savršeno vezano uz taj grad i bit će puno ubojstava i laži.


Slično kao i u seriji Deadly Class, Umbrella Academy temelji se na popularnom stripu o grupi djece koja pohađaju posebnu školu, ali ovaj put oni imaju natprirodne sposobnosti. Sedam žena koje nikad nisu bile trudne, rodile su djecu koju je zatim posvojio milijarder koji ih obučava da postanu superheroji. Kad odrastu oni moraju zaustaviti apokalipsu.

8. 'Umbrella Academy'9. 'Brooklyn Nine-Nine'Okej, okej, znamo da ovo nije nova serija, ali je odlična i seli se na novu mrežu. Tako da... neće baš sve biti isto.


Foto: Imdb

M.S.K. / Cosmopolitan

Pogledajte još:

[WOW] Prvi put ikad! Gledatelji sami mogu birati tijek radnje najdraže serije

Omiljenih nam zlikovaca nikad nije dosta - ovih 7 horora ugledat će svijetlo dana u 2019. godini

'Zvijezda je rođena' na teen način – sve o novom filmu Elle Fanning koji vjv želiš pogledati [VIDEO]

serije 2019. godina nove serije zanimljivo superjunaci vanzemaljci traileri

Još vijesti