Slika nije pronađena

Možeš složiti prilično dobru sliku o nekome ako znaš koje su im omiljene stvari u nekim kategorijama, kao što je primjerice i omiljena serija. Pogotovo danas kada su serije posebno popularne zahvaljujući Netflixu.

Dovoljno je da vidiš kako je netko odjeven i stvorit ćeš mišljenje o toj osobi. Isto tako, kada ti netko kaže kakve serije najradije gleda, u glavi će ti se pojaviti predrasude koje ćeš povezati uz nju ili njega. A što tvoj omiljeni žanr u kojem najčešće gledaš serije s dečkom ili curom može reći o vašoj vezi? Ovisno o tome koje od ovih serija najčešće birate, svaki od žanrova veže se uz neke karakteristike. Pogledaj što o vama kaže vaša omiljena.

SF serije: Volite putovati zajedno


SF serije postaju sve bolje i bolje, a ako se ti i dečko/cura ne možete dogovoriti što gledati, ovo je žanr gdje bi se mogli naći jer ima toliko novih zanimljivih serija koje spadaju u SF. Primjerice Stranger Things ili Black Mirror su dvije koje su osvojile gledatelje u posljednje vrijeme. Ako su to serije kakve i vi volite gledati, to govori da ste par koji voli putovati zajedno. Dok se neki boje nepoznatog, vas oboje volite istraživati nove stvari i jedva čekate sljedeću avanturu koja vam se sprema.

Krimi serije: Jako ste zaštitnički jedno prema drugome


Ako uživate u serijama kao što su Narcos ili Mindhunter ili bilo koja druga krimi serija, to govori o vama da ste jako zaštitnički jedno prema drugome. Brinete jedno za drugog i uvijek pazite da drugoj osobi to pokažete malim gestama. Uvijek zovete jedno drugog da provjerite jeste li oboje došli doma bez problema nakon izlaska, jedno ste drugom glavni motivacijski govornici prije važnih ispita i nema osobe koja vas može posvađati ili okrenuti jedno protiv drugog.

Obiteljske komedije: Uvijek imate vremena jedno za drugo


Sve one simpatične obiteljske komedije koje će te nasmijati i zagrijati ti srce pokazuju da ste ti i tvoja ljubav osobe koje uvijek imaju vremena jedno za drugo, i koje će, bez obzira na to koliko im je ludnica u životu, pronaći vrijeme da se podružite. Ako gledate serije kao što su Modern Family ili Grace and Frankie, ovo ste vi. Znate da je kvalitetno provedeno vrijeme zajedno vrlo bitno i nema tjedna da se barem nekoliko dana ne vidite, zato vaša veza i je toliko jaka.

Mračne komedije: Volite da svatko od vas ima svoj prostor i vrijeme samo za sebe


Serije kao što su Russian Doll ili Dead to Me spadaju u kategoriju komedija, ali radi se o komedija koje nisu tematski toliko vedre, već se bave nekim mračnijim temama. Parovi koji su ljubitelji ovakvih serija su osobe kojima i u vezi treba njihovo vrijeme, samo za sebe. Iako vole provoditi vrijeme sa svojim partnerom, i dalje im je jednako važno i vrijeme koje imaju za sebe. Vi niste onaj par koji radi tipične stvari kao što je ostavljanje sladunjavih komentara ispod fotki na društvenim mrežama, i oboje ste u redu s tim.

Političke serije: Želite svijet učiniti boljim mjestom za život


Parovi koji uvijek zajedno gledaju vijesti, i to ne samo zato jer su sada na TV-u i netko je ostavio taj program, nego vas stvarno i zanima što se događa u zemlji i svijetu, su parovi koji žele zajedno pomagati drugima i učiniti svijet što je boljim mogućim. Volontiranje, pomaganje susjedima, ali i dobro isplanirana vlastita budućnost su nešto što vas opisuje. Osim vijesti, drage su vam i serije kao što su Scandal ili West Wing.

Starije serije: Vi ste onaj par koji je toliko sladak da vas drugi ne mogu smisliti


Oni parovi koji gledaju serije kao što su Friends, That '70s Show ili Twin Peaks, kao i sve one druge serije koje su prilično davno prestale izlaziti, najbolje opisuju riječi – nepodnošljivo slatki. Sentimentalni ste i nostalgični, čuvate sve uspomene, karte od kada ste prvi put bili u kinu, račun od vaše prve zajedničke cuge... Ludi ste jedno za drugim i nije vam bed to i pokazati svima.

Animirane serije: Dobri ste u rješavanju problema koji se pojavljuju u vezama


Simpsoni, Rick and Morty, South Park... ako su ovo serije koje su vaš najčešći izbor, onda ste vi par koji će svaki problem koji se pred vama nađe, riješiti bez problema. Ništa vas neće razdvojiti, jer svakom problemu ili svađi koji vam se s vremenom pojavi u vezi, vi riješite bez problema. Obraćate pažnju na detalje i uvijek gledate veću sliku, zbog čega oboje znate kada je najbolje pustiti drugome i nastaviti dalje, čak iako se ne slažete s nekom izjavom ili postupkom.

Teen drame: Strastveni ste oko svoje ljubavi/veze


Ako ti i tvoja ljubav uživate u teen drama kao što su primjerice Riverdale, Elite ili 13 Reasons Why, to govori da ste oboje jako strastveni oko vaše veze. Vaša vam je veza na prvom mjestu i sve bi napravili jedno za drugo. Uvijek jedno drugog iznenađujete nekim lijepim gestama i komplimentima, ostatak ekipe vas mora silom razdvajati da se na sekundu prestanete ljubiti... Pravi ste primjer ludo zaljubljenih ljudi.

Foto: Imdb/Shutterstock.com - Kate Kultsevych

M.T.

Pogledajte još:

Dva lika napuštaju Riverdale! Bili su tu od početka i bez njih će biti čudno – i ne, nijedan od njih nije Jughead

Svi binđaju novu Netflixovu horor seriju – nastala je po knjigama sina Stephana Kinga i totalni je hit

Ni najveći fanovi ovo sigurno ne znaju! 12 zanimljivih činjenica o seriji 'Teorija velikog praska'

veza što govori serije žanr

Još vijesti