Slika nije pronađena

Znaš ono kad počneš gledati seriju i totalno ti bude super neki lik, ali onda s vremenom postane baš meh i budeš totalno razočarana i likom i serijom i životom općenito?

Da, ni mi ne volimo kad nam se to dogodi. Postoji nekoliko likova oko kojih se ekipa generalno slaže da su bili totalno mrak na početku, ali negdje po putu su izgubili ono nešto.

1. Alison DiLaurentis (Pretty Little Liars) U prvoj sezoni Ali je bila totalno opaki, tajanstveni i intrigantni lik zbog kojeg je cijela serija bila napeta, a onda je jednostavno postala – dosadna. Vratila se iz mrtvih, ali to niti na koji način nije promijenilo seriju, nekima je čak i smetala previše.2. Arya Stark (Game Of Thrones) Rijetki su oni koji se nisu na prvu zaljubili u Arya. Imala je cool stav i cool ime i cool ulogu u seriji. Iako se 'popravila' u sedmoj sezoni, do sad je mnogima išla na živce u petoj i šestoj sezoni.


3. Nick (New Girl) Prvo je bio simpatično naporan, a onda je jednostavno postao samo naporan. Kao da se tvorcima serije jednostavno nije dalo graditi karakter njegovog lika pa su ga jednostavno pustili ga bude naporna budala.


4. Joey (Friends) Slično kao i Nick, Joey je na početku bio simpatičan lik koji malo sporo kopča stvari, jako voli svoje frendove i nema baš previše poštovanja prema ženama. Tijekom sezona, Joey je razvio osjećaje prema ženama, ali je od dobroćudne budalice došao do ridikula koji je rijetko kome pred kraj serije bio smiješan.


5. Ann Perkins (Parks and Recreation) Ekipa na Redditu slaže se da je njezin lik jednostavno postao nepotreban. Na početku su ona i Leslie bile bff i svi smo mislili da će to biti glavna radnja serije, a onda se Ann doslovno počela pojavljivati samo tu i tamo.


Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Ljeto je upravo postalo bolje - 'Chuck Bass' vraća se u novoj ulozi!

Ovo je vrh – nakon ovog videa više nećete isto gledati White Walkerse

Nova serija za žene – može li ovo zbilja zamijeniti kultni Seks i grad?

serija likovi

Još vijesti