Slika nije pronađena

Nakon hitova 'Influencerica' i 'Me gusta', vrijeme je za treći singl 'Luda mala'. Riječ je o pjesmi iza koje stoje popularni dvojac Antonija Šola i Mario Regelja koji se potpisuju kao autori teksta i glazbe.

'Već smo surađivali na ljetnom hitu 'Me gusta', ali 'Luda mala' nekako je zrelija pjesma i sjela mi je na prvu. Antonija i Mario točno kuže koji pravac želim ići i zbog toga sam iznimno sretan', ističe teen zvijezda Fran FM.Za novi singl 'Luda mala' snimljen je i video spot u režiji Matije Škalića. Mladi treper za spot je angažirao i Mariju Babić, inače studentica glazbene akademije, koja se odlično snašla u ulozi glumice. Za produkciju i aranžman bio je zadužen Borna Biondić, a treći singl ovog trepera zasigurno će s lakoćom doprijeti do ljubitelja moderne glazbe.Foto: Matija Škalić

Inače, Fran FM uskoro priprema i puno novih stvari. Naime, napravio je i pjesmu o kriptovalutama koja će se naći na prvom glazbenom NFT-u. Riječ je o novoj tehnologiji, digitalnoj umjetnosti, gdje će se njegova pjesma moći skinuti za kriptovalute, a naći će se na Cardano Block Chainu.

Pogledajte još:


Pogledajte novi spot zgodnog pjevača! Od ovih kadrova zastat će vam dah

Što se trenutno najviše sluša u Hrvatskoj? Top 5 izvođača i pjesmi koje trenutno trendaju

Pjesma koja garantirano podiže raspoloženje - jedna je za to najučinkovitija! Evo koja

nova pjesma glazba Fran FM luda mala

Još vijesti