Slika nije pronađena

Poznato je da si slavne face mogu priuštiti svašta pa tako i alkohol i droge. Nekada zaborave da su kamere upaljene, a onda snimke njihovih 'hobija' procure u javnost.

Većina je celebova je pušila marihuanu, ali neki od njih su otišli i korak dalje. Uglavnom se radi o mladim zvijezdama koji se teško nose sa slavom i uspjehom.

Ove slavne face će ubuduće obratiti pažnju na kamere jer su snimljeni dok konzumiraju drogu:


Zayn Malik

Video koji je snimio Louis Tomlinson u kojem Zayn puši marihuanu prodrmao je sve fanove One Directiona. Snimka nije šokirala javnost samo zato što je Zayn pušio džoint nego i zato što su se čule neke rasističke uvrede u kombiju dok se sve to odvijalo.


Louis Tomlinson

Drugi član benda koji je odlučio pušiti marihuanu sa Zaynom je Louis. Osim toga, Louis je već bio u sličnoj situaciji kada ga je netko snimio na Snapchatu dok `rola` džoint.


Justin Bieber

Jedan od Justinovih `prijatelja` je podijelio fotku pjevača dok drži džoint. Nakon toga Justin je imao više problema koji uključuju drogu, policiju i vožnju, ali sve je počelo s njegovim pušenjem marihuane.


Miley Cyrus

Dok je Miley još uvijek njegovala svoju nevinu sliku u javnosti, procurila je snimka na kojoj pjevačica puši iz bonga. No, Miley se pobrinula da javnost zna kako tada nije pušila marihuanu nego biljku salviju koja je legalna u Kaliforniji.


Gigi Hadid

Dok je Gigi bila u vezi s Codyjem Simpsonom, Cody je stavio video na Snapchat s Gigi koja u pozadini šmrče kokain. Nakon toga Gigi je rekla da nije šmrkala kokain, ali nikome nije jasno o čemu bi se drugom radilo jer je vidljivo da je na stolu prah i njena glava sagnuta.


Kristen Stewart

Kristen je završila na snimci dok je s prijateljem pušila travu iz lulice. U slučaju da Kristen želi reći da nije konzumirala drogu te da ju je samo imala kod sebe- postoji fotka koja pokazuje kako uvlači dim iz lulice.


Daniel Radcliffe

Daniel se nosio s posljedicama dječje slave koja mu nije najbolje sjela te je posegnuo za drogom, a nakon toga i za pićem. Dok je pušio travu netko ga je uslikao i fotka je završila u javnosti.Cara Delevingne

Caru nitko nije uslikao dok se drogirala, ali joj je jednom prilikom ispao kokain iz torbice dok je pokušala pobjeći od paparazza.Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Niste ni znali: celebovi koji su bili na odvikavanju

Cool tinejdžeri u 20-im godinama postanu nepopularni, skloni drogama i kriminalu!

Tinejdžerica ostala u kolicima nakon samo jedne tablete ecstasyja

Droga celebovi koji su snimljeni dok konzumiraju drogu celebovi

Još vijesti