Slika nije pronađena

Obožavatelji nikada ne bi imali ništa protiv toga da dejtaju s omiljenim celebom. Nekima je to pošlo za rukom pa su čak postali i bračni partneri slavnih faca.

Život celebova je turbulentan i neuobičajen, a uključuje glamur i dejtanje s drugim slavnim facama. Naravno, neki od njih svoju srodnu dušu upoznaju na snimanju filma ili spota dok drugi završe sa skroz anonimnim ljudima.

Pojedine celebrity face su čak izgovorile sudbonosno 'da' s fanovima, a mi ćemo vam otkriti koje slavne face su priliku dale i 'običnim smrtnicima':

Justin Bieber

Iako je Justinova najpoznatija veza ona s pjevačicom Selenom Gomez, Justin je bio s puno žena. Baš zbog toga nije ništa čudno što Justin nekada dejta s obožavateljicama. 2013. godine pjevač je postao fotku na Instagram gdje leži u krevetu s Beliebericom- za fanove to je značilo da imaju šanse kod Justina. Isto tako Justin se često druži s fanovima, odlazi s njima na tulume, a jednu obožavateljicu je i odveo na dejt u Miamiju.


Joe Jonas

Prije tri godine pjevač se otvorio u vezi slave i obožavatelja. Kaže da je u vrijeme dok je bio član Jonas Brothersa iskorištavao svoj zvjezdani status. To znači da je dejtao s obožavateljima. `Pozvao sam jednom obožavateljicu u kino. Otišli smo gledati film, a samo smo se ljubili i mazili. Čak ne znam ni o čemu je bio film. Imao sam 16 godina.` otkrio je Joe.


Tom Cruise

Prije nego se Katie Holmes probila u glumački svijet i zauzela svoje mjesto pod holivudskim reflektorima, bila je velika obožavateljica Toma Cruisea. Njena simpatija postao je njen muž. `Kada je izišao film Top Gun moje sestre su bile jako uzbuđene oko filma i Toma Cruisea. Ja sam samo rekla da će on jednog dana postati moj muž.` kaže Katie. Par se vjenčao 2006., razveo četiri godine kasnije i dobio kćer Suri.Anne Hathaway

Glavna glumica u Princezinih dnevnika udala se za svog najvećeg obožavatelja. Anne je svog muža Adama Schulmana upoznala 2008. godine preko zajedničkih prijatelja, a on je godinama bio njen fan. Par se oženio 2012., a čini se da su vrlo sretni zajedno.


Matt Damon

Glumac je hodao s brojnim poznatim ženama, ali njegovo srce je zauvijek osvojila konobarica iz Miamija. Tijekom snimanja filma 2008. Matt se navodno skrivao od obožavatelja u jednom kafiću gdje je i upoznao svoju sadašnju ženu Lucianu Barroso. Luciana se navodno odnosila vrlo ležerno prema njemu bez previše ushićenja.Billy Joe Armstrong

Pjevač je oženjen od 1994. godine za Adrienne Nesser zato što je ona bila velika obožavateljica benda Green Day. Upoznali su se nakon koncerta, a nakon četiri godine su se oženili. Sada imaju dva sina, a i dalje su sretni kao i prije 20 godina.


Kim Kardashian

Da skratimo priču- Kanye West je bio veliki obožavatelj Kim Kardashian. `Jako dugo sam želio da baš ona postane moja cura Kada sam ju prvi put vidio u medijima s Paris Hilton odmah sam komentirao da je savršena.`, kaže Kanye. Par se oženio prošle godine te imaju kćerku, a uskoro im stiže prinova.

celebovi dejtali s obožavateljima obožavatelji

Još vijesti