Slika nije pronađena

David Guetta će  izabrati jednog DJ-a koji će se imati prilike 22. svibnja okušati na spektakularnoj pozornici u zagrebačkoj Areni.

Kako se približava 22. svibnja i nastup Davida Guette na Tuborg Green Beatu, house histerija sve intenzivnije obuzima Hrvatsku. Kako i ne bi kad svjetska DJ mega zvijezda, koja je tijekom 2009. godine nastupila pred više od dva milijuna ljudi u 200 gradova širom svijeta, dolazi u zagrebačku Arenu te donosi hitove koji su začarali plesne podije diljem svijeta.

Prije  Davida Guette svirat će D and G  i UMEK, a Tuborg i David Guetta će  izabrati još jednog DJ-a koji će se imati prilike okušati na spektakularnoj pozornici u zagrebačkoj Areni. Naime, od 17. je do 20. svibnja  na Tuborgovom Facebook profilu  otvoren natječaj za warm up DJ-a na skorašnjem house spektaklu. Na Tuborgov je web potrebno uploadati mikseve i  skupiti najviše lajkova, a od dva miksa s najviše lajkova David Guetta će izabrati onaj po svome ukusu. 

Besplatan javni prijevoz za sve posjetitelje Tuborg Green Beata

U  sklopu Tuborgove akcije Nemoj piti i voziti! ulaznice za Tuborg Green Beat David Guetta vrijede i kao karte za zagrebački javni prijevoz, i to od 16 sati 22. svibnja do 4 sata 23. svibnja.  Svi posjetitelji Tuborg Green Beata moći će se, u sklopu akcije Nemoj piti i voziti!,  besplatno koristiti javnim prijevozom ZET-a, a  uz predočenje  ulaznice za koncert. Na taj će način Tuborg  svim posjetiteljima omogućiti bezbrižnu i sigurnu zabavu na house događaju godine.  

Ulaznice se za zagrebački spektakl, po cijeni od 280,00 kuna za parter te 250,00 kuna za tribine, mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

David Guetta Arena Zagreb

Još vijesti