Slika nije pronađena

Nakon što je koncem prošle godine nastupio u zagrebačkom klubu “The Best”, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva David Guetta 22. svibnja ponovno gostuje u hrvatskoj metropoli, ovaj put s ciljem da napuni znatno veći prostor - zagrebačku Arenu. Vijest, o kojoj se već neko vrijeme nagađa, objavljena je, naime, na službenim stranicama Arene.

Popularni Francuz nekoliko je puta gostovao u Lijepoj našoj, ali samo po klubovima, a svoju više nego uspješnu karijeru okrunio je na ovogodišnjoj 52. po redu dodjeli nagrada Grammy, gdje je osvojio svoj prvi gramofon, i to zahvaljujući pobjedi u kategoriji za najbolji remix svoje pjesme “When Love Takes Over”.

Producent, DJ i remixer slavu je stekao prije osam godina kada je njegov megahit “Just A Little More Love” osvojio vrhove svjetskih top-ljestvica. Da se nalazi na samom vrhu glazbene scene, potvrdili su i njegovi sljedeći hitovi “The World is Mine”, “Love is Gone”, “Baby When The Light”, “Delirious”...

Najnoviji album Davida Guette “One Love” krcat je suradnjama s poznatim glazbenicima kao što su Kelly Rowland, Will.i.am, Estelle, Kid Cudi, Akon i Ne-Yo. Guetta je zaslužan i za produkciju velikog hita skupine Black Eyed Peas “I Gotta feeling”.

David Guetta Arena Zagreb