Slika nije pronađena

Da će nastup Davida Guette na Tuborg Green Beatu biti veliki događaj, moglo se pretpostaviti već prilikom prvih najava.  No, u posljednjih se nekoliko tjedana u Hrvatskoj razvila prava guettomanija, a interes publike nadišao je sva očekivanja. Naime, ove se subote, 22. svibnja, u Areni očekuje 15.000 ljudi, pa će koncert David Guette biti i najveći party ikada održan u Hrvatskoj

Prije  Davida Guette svirat će D and G  i UMEK, a Tuborg i David Guetta izabrali su  još jednog DJ-a koji će se okušati na spektakularnoj pozornici u zagrebačkoj Areni. Naime, od 17. je do 20. svibnja  na Tuborgovoj Facebook stranici bio otvoren natječaj za warm up DJ-a na  subotnjem house spektaklu. 

Natječaj je izazvao veliki interes na hrvatskoj DJ sceni, a na Tuborgov je web uploadano 60 mikseva. Više od 34.000 ljudi uključilo se u glasanje, a u konačnici je kao najbolji izabran  Matteo Bonassin sa svojim miksom Totaal FM. U svakom slučaju, za Mattea će to sigurno biti svirka života, a sve ostale očekuje dobra zabava na house događaju godine.  

David Guetta Arena Zagreb