Slika nije pronađena
Chantel je navodno bila u automobilu kojeg je one noći kad je uhićen vozio Justin. Tko je ova djevojka? Radi li se o novoj romansi ili su samo prijatelji?

Krenimo od Chantelinog twitter profila. Ovako je opisala samu sebe: “Student. Model. Eyebrow connoisseur. Animal lover. Deep thinker.”

“Deep thinker”? Hm, nekako ćemo ostati suzdržani oko ovog dijela. Kako itko može biti mislilac, a prije toga napisati da je stručnjak za obrve (“eyebrow conoisseur”)?


Iako je nakon njegove zadnje afere “brzi i žestoki” sve ostalo visjeti u zraku, njih dvoje su u Panami bistrili te duboke misli. Svi bi voljeli doznati što se točno događalo te večeri kad je mlada uhićen, no čini se da od Chantel nećemo dobiti nikakve detaljnije informacije o tom događaju niti o tome što se općenito događa u Justinovom životu. 

Nakon što je od navodno pouzdanog izvora koji je povjerio Page Six da je Chantel navodno angažirala odvjetnika preko kojeg pregovara o ponudi s tjednicima i popularnim televizijskim emisijama (Good Morning America, Today, Inside Edition), na twitteru je napisala: “Ne bih nikada prodala svoju priču.” A sve je glasine kasnije opovrgnula i njena glasnogovornica.

Ovu 21-godišnju manekenka Hollywood Life povezivao je sa sportašima Deseanom Jacksonom i Justinom Combsom, a srednju školu Massaponax pohađala je u Virginiji. To je otprilike sve što “znamo” o ovoj djevojci, ali smo sigurni da ćemo uskoro saznati mnogo, mnogo više.

L.B.

Justin Bieber Chantel Jeffries ?

Još vijesti