Slika nije pronađena

Ritam mladosti oduševio je prvog dana tisuće rasplesanih posjetitelja.

Spektakularan glazbeni program koji je započeo sa zalaskom sunca, Trg je pretvorio u veliki plesni podij s tisućama mladih školaraca i studenata. Svoje velike hitove mladima su poklonili brojni glazbenici kao što su genijalci iz Splita TBF, Lana Jurčević, Davorin i Bogovići, Gušti, High Jam & Anestetic, Zvučna Izloacija, Bolcna Rock, Mark Marku, te prelijepa Franka Batelić.

'Večeras je bilo sjajno i drago nam je da smo mogli proslaviti kraj još jedne školske godine sa svim ovim mladim ljudima. Sjećam se da je i meni to bio jedan od najljepših dana u godini, kada više nema briga i učenja. Želim im svima veselo ljeto i nadam se da se vidimo opet dogodine na Ritmu mladosti.' – izjavila je raspoložena Franka Batelić.

U ritmu mladosti uživale su i brojne osobe Iz sportskog i društvenog života Hrvatske među kojima i Tatjana Dragović, košarkaš Cibone Damjan Rudež, nogometaš Dinama Nikola Pokrivač s djevojkom Iris Rajčić, manekenke Maja Cvjetković i Lana Pavić, Radovan Stošić i brojni drugi.

Sutra, u subotu 16. lipnja, Ritam mladosti nam donosi još puno dobre glazbe i odličnu zabavu uz nastupe LET 3,  Dječaka, zagrebačke grupe Connect, Radio Luksemburg, Kuzma i Shaka Zulu te Nipple People. Ulaz na sva događanja RITMA MLADOSTI je slobodan.

U nastavku pogledajte fotke...

Foto: Marko Ocepek

Ritam mladosti lana jurčević Franka Batelić tbf koncert