Slika nije pronađena
Ian Grey pobjedio je u showu 'The Pop Game' koji se prikazivao od veljače na televizijskoj mreži 'Lifetime'. Glumio je u dva kratkometražna filma 'Confined' i 'Confined 2' i svira brojne instrumente – gitaru, klavir, bas, ukulele i bubnjeve.

Već s 12 godina nastupao je na poznatiom SXSW glazbenom festivalu u Teksasu u Americi, gdje je i odrastao. Godinu nakon nastupa, preselio se u Los Angeles, gdje se totalno posvetio glazbi i konačno postao nacionalno i internacionalno poznat.

               

Nakon deset epizoda serije 'The Pop Game' u kojem se natjecao s još četiri perspektivna mlada glazbenika za titulu najboljega, osvojio je besplatno snimanje svog autorskog albuma u izdanju Mosley diskografske kuće u vlasništvu Timbalanda. Bio je bolji od Ashlund Jade, Cravetay, Grant Landis i Madysyn Rose.Na Instagramu je zahvalio svojim obožavateljima na potpori, ali i pokazao svoje veliko srce: 'Vi ste glavni razlog zašto sam nastavio ustrajati u najtežim periodima. Hvala vam što me podržavali i motivirali, ali ono najteže sam proživio s ovim ljudima i doživljavam ih kao svoju obitelj, pa podržavajte i njih'.

A post shared by ian grey 💡 (@itsiangrey) onNjegov prvi album 'Avalanche', koji je objavio prije snimanja showa 'The Pop Game' dostupan je na

Spotify

ju i donosi totalno obećavajućih šest pjesama.

Osim što ima super glas, Ian je i sladak, jelda?

via GIPHYFoto: Instagram/Twitter/Spotify

M.Z.

Pročitajte još:

Mia Negovetić priprema nešto veliko i šalje pozdrave iz SAD-a

Top 5 zvijezda koje morate pratiti na Musical.ly-u

'OMG, oženi me odmah': Taylor Lautner obojio kosu u ljubičasto, a obožavateljice luduju

timbaland ian grey Teen zvijezda the pop game

Još vijesti