jala brat i Zorana Mićanović

Slagala se s ovim glazbenim odabirima ili ne, to je ono što se trenutno najviše sluša u Hrvatskoj. Jedan se izvođač posebno izdvojio kao najslušaniji, jer uvijek je u top trendingu, pa i ovog puta.

Koje su trenutno najpopularnije pjesme u Hrvatskoj? One koje se najviše vrte posljednjih dana su završile u trendingu na YouTubeu, a izvođači koji ih pjevaju su oni koji svakom novom pjesmom potvrđuju koliko su popularni jer sakupljaju milijune pregleda u samo nekoliko dana. Nema iznenađenja, a Jala Brat je još jednom dokazao da je glavni. Najviše se kod nas i dalje slušaju izvođači iz susjednih zemalja, a evo tko su top 5 najslušanijih ovog trena.

1.Zorana Mićanović – SikterNa prvom mjestu, kao pjesma broj jedan trenutno je nastup Zorane Mićanović sa 'Zvezda Granda'. Svi su u komentarima oduševljeni ovom mladom pjevačicom jer je kako tvrde pjesma zarazna. Ovaj srpski show redovito rađa nove turbofolk zvijezde, a Zorana je izgleda uspjela osvojiti i žiri i publiku.

2.Lapsus bend – AnđeleLapsus bend je jedan od onih izvođača koji uvijek završe kao najslušaniji čim izbace novu pjesmu. Iznimka nisu niti ovaj put. Ako i tebi ova pjesma redovito zadnjih dana svira u slušalicama, nisi jedina.

3.Tea Tairović – Na jednu noćIako je ova pjesma izašla prije mjesec dana i dalje je visoko na trendingu, na čak 3. mjestu. Za mnoge živi užas, ali i za mnoge hit nad hitovima. Samo još jedan dokaz kakva je glazba najpopularnija kod nas.

4.Jala Brat ft. Tory Lanez – AdrenalinaTrending bez Jala Brata ne može proći. Svojim je novim pjesmama zauzeo čak nekoliko mjesta na ljestvici najslušanije glazbe. Ovaj je reper pronašao recept za uspjeh, a fanovi se u komentarima slažu da novi album gori od hitova.

5.Jala Brat & Light – DostojevskiI na zadnjem mjestu, Jala Brat. Nećemo se uopće praviti da smo iznenađeni, redovito dokazuje da je omiljen po svim zemljama Balkana. 'Dostojevski' je samo jedan od hitova u nizu s novog albuma kojim su svi oduševljeni.


Koja je od ovih tvoj favorit broj 1?

Pogledajte još:

'Otpisale' su ju do kraja nakon ovoga: Cure iz Little Mixa i službeno prestale glumiti da su si dobre s Jesy

Od TikToka do zlatnog gumba na Supertalentu: Ova 18-godišnjakinja je pomela konkurenciju

Nekima smeta 'nova' Billie Eilish: Zbog OVE je fotke izgubila 100.000 Instagram pratitelja! [FOTO]

Hrvatska trenda glazba najslušanije

Još vijesti