Slika nije pronađena

Američa televizijska kuća ABC objavila je planove prema kojima bi se uskoro trebala početi snimati serija o životu prije slave slavnog kanadskog pjevača, Justina Biebera. Serija bi se trebala početi prikazivati već od jeseni sljedeće godine.

Veći dio radnje događat će se oko godina prije slave Justina Biebera, a pjevač će u seriji biti i glavni producent. Još nije objavljeno tko će glumiti Biebera, odnosno hoće li možda i on sam preuzeti tu ulogu.

Podsjetimo se, Bieber ima već niz glumačkih izleta te se pojavio u 'CSI', 'Punk'd' i 'Justin Bieber: All Around The World'.

Inače, mnogi su se iznenadili kada prošlog tjedna ime Justina Biebera nije izašlo među nominiranima za prestižnu glazbenu nagradu Grammy. Bieber je na to rekao: 'Nadao sam se nominaciji za Grammyja, ali dogodit će se i to jednog dana. Mlad sam, imam 18 godina, sretan sam da svakog dana mogu raditi ono što volim.'

Čini se kako je nenominacija najviše razljutila Justinovog menadžera, Scootera Brauna, koji je rekao: 'Doista su uprskali ovaj put!'

Justin Bieber Fan club

Klub za sve obožavatelje Justina Biebera. Komentirajte, podijelite najnovije vijesti s ekipom, pjesme, lajkajte...

Pročitaj najnovije vijesti o bendu Justinu Bieberu

Justin Bieber sitcom