Slika nije pronađena

Popularna pjevačica Shakira, koja je prije nekoliko mjeseci rodila svog prvog sina Milana, priznala je kako je prije mislila da majčinstvo neće biti tako teško. Otac njezinog sina poznati je nogometaš Gerard Pique.

Shakira tako kaže kako je lijepo biti majka, ali je ujedno to veoma izazovan posao te dodaje: 'Nisam očekivala da bebama treba tako puno pelena! Nitko mi nije rekao da ih treba mijenjati tako često! Mislim, to je super. On je dobro dijete, mislim. Ali nitko mi nije rekao da će to biti tako teško. Iziskuje mnogo energije. Ali uživam u tome, uživam u svakoj sekundi s njim. Samo što nije tako idilično kao što svi govore niti tako grozno kako svi govore.'

Porođaj je opisala stresnim, ali joj je Pique veoma pomogao.

'Hvala bogu otac je veoma uključen oko djeteta. Beba provodi jednaku količinu vremena s njim kao i sa mnom. Uvijek su mu pune ruke. Mijenja pelene, kupa ga, igra se s njim, hrani ga i sve te stvari. Ne mogu zamisliti da moram sve to raditi, a da nema oca bebe koji bi mi to sve pomagao. Doista mi je od velike pomoći', zaključila je Shakira koja bi se uskoro trebala vratiti u show 'The Voice'.

shakira gerard pique Majčinstvo