Slika nije pronađena

Ljeto je definitivno prošlo prebrzo, već smo u školskim klupama. Iza nas je hrpa novih pjesama i hitova, a sigurni smo da vam barem neke od njih nisu izlazile iz uha za vrijeme školskih praznika.

S mislima na plaži i nostalgijom prisjetit ćemo se nekih od njih. Vjerujemo da vam već neke od ovih pjesama padaju na pamet, s obzirom na to da se vrte na svim radio stanicama i po klubovima. Top lista je posložena prema najslušanijim pjesmama na Spotify stranici (koja, nažalost, nije dostupna u našoj državi za streamanje) između 1. lipnja i 31. kolovoza, 2016. godine.

>> Pogledaj TOP 10 ljetnih hitova

Pjesma koja je dominirala ovog ljeta je Drakeov ''One Dance'', koji je broj jedan u cijelome svijetu. Drugo mjesto globalno zauzima Calvin Harris u srudanji s Rihannom, s hitom ''This Is What You Came For'', dok Sia sa svojim ''Cheap Thrills'' zauzima treće mjesto.

U SAD-u, Drake je zauzeo prvo, drugo i peto mjesto za najslušanije pjesme ovoga ljeta, sa “One Dance”, “Too Good”, i “Controlla”. Rihanna zauzima treće i četvrto mjesto s hitovima “Needed Me” i “This Is What You Came For” (u suradnji s Calvinom Harrisom).

Ostali glazbenici koji krase Spotify ljetne ljestvice su The Chainsmokers, Justin Timberlake, Desiigner i Fifth Harmony.

SVJETSKA TOP 10 LJESTVICA PJESAMA OVOGA LJETA:

1. Drake (feat. Wiz Kid, Kyla) – One Dance

2. Calvin Harris (feat. Rihanna) – This Is What You Came For

3. Sia – Cheap Thrills

>> Cijeli popis pogledajte OVDJE.

AMERIČKA TOP 10 LJESTVICA PJESAMA OVOGA LJETA:

1. Drake (feat. Wiz Kid, Kyla) – One Dance

2. Drake (feat. Rihanna) – Too Good

3. Rihanna – Needed Me

>> Cijeli popis pogledajte OVDJE.

rihanna sia drake Calvin Harris

Još vijesti