Slika nije pronađena

Celebrity prekidi obilježili su prošli godinu, a mnogi od njih su nas šokirali. Koliko smo bili neugodno iznenađeni rastajanjem slavnih pokazuju komentari u kojima ljudi zauzimaju jasan stav na čijoj su strani.

Za neke slavne parove često se vežemo te ne možemo zamisliti da se primjerice Beyonce i Jay Z rastanu. Mnogi obožavatelji prolili su rijeku suza kada su Zayn Malik i Perrie Edwards prekinuli ove godine.

To samo pokazuje koliko su celebrity prekidi šokirali javnost i obožavatelje, ali i to koliko je njihova veza bila izložena svjetlima reflektora. Baš zbog toga vrijeme je za pregled celebrity prekida 2015.:

Perrie Edwards i Zayn Malik

Obožavatelji su bili spremni na vjenčanje Perrie i Zayna te su ih već zamišljali kako zaljubljeni odlaze u suton. No, ovo dvoje su svima pobrkali planove. Prekinuli su u kolovozu, a Zayn je navodno varao Perrie tijekom turneje.


Liam Payne i Sophia Smith

Svima je bilo toplo oko srca zbog veze Liama i Sophie jer je ona bila  njegova simpatija još iz školskih dana. Nakon dvije godine veze par je prekinuo, a razlozi su još uvijek nepoznati.Big Sean i Ariana Grande

Ovo dvoje su šokirali javnost čak dva puta- prvi put kada su počeli hodati i drugi put kada su prekinuli. Ariana nije bila previše u bedu nakon prekida, čak je brzo krenula dalje u ljubavne vode.Nick Jonas i Olivia Culpo

Pjevač se činio jako zaljubljenim u Oliviju, ali veza je izdržala samo dvije godine. Nakon što je izbacio pjesmu Jealous saznali smo i da su prekinuli.


Cody Simpson i Gigi Hadid

Mnogi su navijali za Codyja i Gigi jer su čini divan par- oboje preplanuli i plavokosi. Gigi je vrlo brzo preboljela Codyja te prešla na Joea Jonasa...a sada na Zayna Malika. Izgleda da Gigi lako prolazi kroz prekide.


Miley Cyrus i Patrick Schwarzenegger

Ovaj par je jako zanimao javnost jer nikome nije bilo jasno gdje su se upoznali, o čemu pričaju uopće i što imaju zajedničko. Izgleda da su se nakon kratkog vremena Miley i Patrick počeli pitati isto te prekinuli.


Kaley Cuoco i Ryan Sweeting

Glumica i njezin sada već bivši suprug Ryan su jako požurili s brakom i jednako tako brzo se razišli. Šuškalo se da je razvodu presudilo to što je Kaley i dalje mutila s kolegom sa seta serije Teorija velikog praska.


Izvor: teen.com

Foto: Instagram/gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Prekidi koji su nas šokirali: celebrity parovi koji su iznenada prekinuli zaruke

Je li kraj? Prije prekida s dečkom odgovori na ovih 5 pitanja

Ne morate biti na ratnoj nozi: 5 razloga da ostaneš prijateljica s bivšim

celebovi prekidi celebrity prekidi

Još vijesti