Slika nije pronađena

Sa svog debitantskog albuma «Samo» Nina Kraljić objavljuje novi singl i video – autorsku pjesmu 'Lay You Down', koja je od danas dostupna u digitalnom obliku! Prateći videospot redateljski potpisuju Zvonimir Murković i Dora Borovička, snimljen je u zagrebačkoj Palači Dverce, a Nina u videu nosi haljine priznatog dizajnera Ivice Skoke.

'Ukazala mi se iznimna čast da dobijem dopuštenje od grada Zagreba da snimim spot u predivnoj Palači Dverce, koja je u vlasništvu grada Zagreba, a inače se koristi za svečana primanja koje organiziraju Gradonačelnik i Gradska skupština. Ovim putem im se želim zahvaliti na ogromnom povjerenju i susretljivosti koju su mi ukazali. Lokacija se savršeno uklopila u priču, jer je predivan barokni interijer dodatno pojačao i dočarao samoću, nadanje i na kraju spoznaju da se određena veza bliži kraju.', rekla je Nina.


Pjesmu 'Lay You Down' Nina je napisala prije 5 godina – tada je spojila dvije svoje pjesme u jednu, shvativši da se vrte oko iste ideje. Do same realizacije pjesme prošlo je dosta vremena, budući da se korak po korak predstavljala publici u kantautorskom svjetlu. Tijekom snimanja ESC singla 'Lighthouse', Nina je imala priliku upoznati austrijsku glazbenicu i autoricu Taniu Saedi, s kojom je pjesma 'Lay You Down' dobila svoj konačni oblik, a za produkciju se zatim pobrinuo Ivan Popeskić, tijekom rada na albumu prvijencu 'Samo'.

Koncept videospota započet je s idejom da se prvotno samo pjeva i svira klavir, s obzirom na to da je pjesma tako i nastala, no na kraju se priča razvila u mini-film, snimljen u jednom danu u Palači Dverce.


'Preko fotografa Hrvoja Golubića, koji je fotografirao dokumentarne fotografije na snimanju videospota, upoznala sam Zvonimira Murkovića i njegovu djevojku Doru Borovičku, koji su u ulozi redatelja i idejnih scenarista preuzeli na sebe rad na ovom projektu, na čemu sam im svima iznimno zahvalna'
otkriva Nina i nastavlja: 'Pretvorili su moju ispričanu priču u stvarnost i konkretne ideje i maksimalno profesionalno odradili sve što smo zacrtali. Snimanje - iako hektično, jer smo morali u jednom danu snimiti cijeli mini film, je proteklo u izvrsnom raspoloženju. Isplatilo se presvlačiti u četiri haljine kada su u pitanju haljine dizajnera Ivice Skoke.  Savršeno su se uklopile u prostor i pjesmu i same za sebe pričale našu priču'.Foto: Universal Music Croatia/ Promo fotografija/Hrvoje Golubić

I.I./PR

Pročitajte još:

ODMAH NA PLAYLISTU Ovo su najbolje pjesme (do sad) iz 2018. godine

Ono kad BFF snimaju spot - Taylor Swift i Ed Sheeran u novom spotu za pjesmu 'End Game'

Playlista za dane kad se fkt ne možeš dići iz kreveta – ovo će te razbuditi


spot lay you down Nina Kraljić

Još vijesti