Slika nije pronađena

Fotografi su ih već milijun puta uhvatili kako se ljube na ulici, to se proširilo svim medijima po cijelom svijetu, SVI su ih već vidjeli. Pa ipak, na svakom nastupu i dalje uvijek dođu vrlo blizu poljupca i svi misle – sada će, ali nikada ne bude.

Zašto se Camila Cabello i Shawn Mendes nikada ne poljube kada na nastupima izvode svoju hit pjesmu 'Senorita'? Uvijek im je koreografija takva da dođu toliko blizu, čini se svaki put da će se poljubiti, ali nikada to i ne naprave. To fanovima nikako nije bilo jasno, a sada je Camila otkrila gdje je problem. Camila se u nedavnom intervjuu dotaknula te teme i objasnila: 'Ja zapravo postanem sramežljiva, čudno. Kada smo na probi, poljubila bih ga, ali kada smo na pozornici, nešto me zaustavi.'


Nikome nije previše jasno zašto joj je tada to toliki problem, a inače nije. Pa iako se ne poljube, Camila je za isti intervju ispričala da joj je super nastupati sa Shawnom jer je ugodno i lijepo imati sa sobom na pozornici nekoga tko te voli i tko ti čuva leđa.

Foto: YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[OMG] Camila Cabello je stvarno shameless! Priznala je da je ukrala nešto iz kraljevske palače – što?

POTVRĐENO JE: Camila i Shawn viđeni su kako se ljube - ne jednom, nego dvaput!

Nije mu bilo suđeno! Božićno drvce Justina i Hailey kratko je trajalo – otkrij tko ga je uništio

nastup poljubac Shawn Mendes Camila Cabello Senorita

Još vijesti