Slika nije pronađena

Ako si mislila da jedina `patiš` od nesuglasica s roditeljima prevarila si se. I slavne cure se često ne slažu sa svojim roditeljima, a neke čak ni ne razgovaraju s mamom ili s tatom.

Svi znamo koliko je nekada teško izaći na kraj sa zahtjevima i očekivanjima svojih roditelja. Uvijek žele sve najbolje za nas, a nama njihove metode pokazivanja zabrinutosti idu na živce. Celebrity cure isto imaju problema s roditeljima, a neke od njih čak ni ne komuniciraju s roditeljima.

Otkrivamo ti koje slavne cure imaju  trzavice s roditeljima:

Selena Gomez

Glumica i pjevačica Selena Gomez uopće ne želi spominjati svog biološkog oca Ricarda Joela Gomeza. Naime, Selenu je posvojio suprug njezine majke Brian Teefey. Nitko ju  ne može ni zamisliti kao kćer nekog drugog. Selena i Brian se vole i poštuju.


Demi Lovato

Pjevačica Demi Lovato otkrila je da je njezin otac Patrick Lovato godinama bio ovisnik o drogi i da ju je emocionalno zlostavljao kroz godine. Zbog toga je Demi  prekinula svu komunikaciju s ocem nekoliko godina prije nego je umro. Nakon očeva sprovoda Demi je poručila fanovima da ju je obuzeo osjećaj spokoja jer je njen otac konačno svoj mir.


Miley Cyrus

Nakon što je Miley napustila ulogu nevine Dineyjeve djevojčice, njezin otac Billy Ray Cyrus postao je sve zabrinutiji za nju. Mislimo da je jedini problem oko Billy Rayeve zabrinutosti bio taj što ga je izrazio javno.


Ariana Grande

Ari je već odavno pokazala da je vrlo obiteljski nastrojena. Svog brata naziva najboljim prijateljem, a svoju mamu, baku i djeda velikom podrškom i osloncem. Ariana kaže kako je prestanak kontakta s njenim ocem Edwardom Buterom bilo nešto najteže što je morala učiniti. Ne zna se zašto je to Ari napravila, ali kaže da je shvatila koliko su ona i otac slični i da to ne može podnijeti.


Katy Perry

Pjevačica Katy Perry odrasla je u strogoj kršćanskoj obitelji i u karijeru je morala stupiti kao pjevačica kršćanskog rocka. Njezini roditelji Keith i Mary Hudson bili su vrlo strogi prema Katy.  Roditelji se i danas protive njezinoj glazbi i imidžu i često to iznose u javnosti.Beyonce

Dosta dugo je Beyoncein menadžer bio njen otac Matthew Knowles. Upravo zbog toga su svi bili šokirani kada je Beyonce objavila da daje otkaz svom menadžeru. Od tada odnos oca i kćeri zauvijek je uzdrman.


Jessica Simpson

Nakon što se Jessicin otac Joe Simpson razveo od njezine majke jer ju je varao, pjevačica je odlučila prekinuti sve veze s njim. Rekli bismo da je Jessica prekinula jedino obiteljske veze s ocem jer je on i dalje ostao njen menadžer i producent u njenoj emisiji Fashion Star.


Adele

Zamršenu vezu s ocem Markom Evansom, Adele ima od početka. Evans je napustio obitelj dok je Adele još bila mala. Adele mu je oprostila, ali je u jednom intervjuu otvoreno govorila o tome što se dogodilo u njihovom odnosu.


Christina Aguilera

Christina je priznala da nema nikakve veze sa svojim ocem Faustom Aguilerom. Pjevačica kaže da ne razumije zašto ne komuniciraju međusobno. Možda je odnos s ocem bila inspiracija za pjesmu Hurt?


Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Stvari koje ne bi trebala nikada raditi roditeljima

Predebele za slavu? Celebrity cure kojima su govorili da su predebele da bi postale slavne

S njima nema zezancije: celebrity cure koje su opako ušutkale svoje hejtere!

slavne cure roditelji celebrity

Još vijesti