Slika nije pronađena

Nakon što je Beyonce izbacila album Lemonade koji je oborio sve s nogu, a Rihanna svoj Anti, obožavatelji ostalih izvođača čekaju totalno nabrijani da i oni izbace svoje uratke.

Uzbuđenje sve više raste dok čekamo pjevače poput Britney Spears ili Brune Marsa da izbace svoje najnovije stvari na jednom mjestu, a s obzirom na to da se priča da će se dogoditi promjene u glazbenim izričajima sve smo nestrpljiviji.

Primjerice, šuška se o `bolesnom groove-u` s Britneyinog albuma i o funku na albumu Lady Gage, a mnogi više ne mogu čekati na ove pop albume koji će tek izaći:

Britney Spears

Pop princeza je ostavila obožavatelje u neizvjesnosti kada se radi o glazbi na novom albumu, a ono što je dala do znanja je da njen deveti album izlazi ove godine. Njen ljetni hit Make Me (Ooh) trebao bi fanove zapaliti tijekom ljeta, a osim toga tu je i još jedna pjesma naziva Private Show. `Britney je pronašla odličan groove te radi s hrpom mladih producenata koji spremaju totalno iznenađenje` kaže glasnogovornik glazbene kuće.



Fergie: Double Dutchess

Deset godina su fanovi čekali da Fergie izbaci nešto novo, ali više ne moraju strepiti jer vrijeme čekanja je završilo. Fergie se polako vraća, a nedavno je izbacila spot za pjesmu M.I.L.F.$. Od onog što smo čuli možemo zaključiti da će album biti u hip-hop ruhu s puno popa i s pjevačičinim hrabrim stavom.


Bastille: Wild World

Svi obožavatelji ovog engleskog indie rock banda konačno su dočekali 2016. da njihovi idoli izbace novi album jer njihov jedini album izašao je prije tri godine. Britanci će ponovno pokazati koji je njihov prepoznatljivi zvuk koji zvuči kao spoj popa i rocka.


Katy Perry

Četvrti album poznate Katy Perry trebao bi biti gotov krajem 2016., a ono što znamo jest da pjevačica punom parom radi na novom materijalu. Sljedeće godine Katy kreće na svjetsku turneju i baš zbog toga album mora biti gotov do kraja godine, a nove pjesme će navodno biti spoj popa s deep houseom.


Bruno Mars

Nemoguće je povjerovati da je već prošlo četiri godine od Bruninog posljednjeg albuma, a ove godine stižu nove pjesme. Premda su obožavatelji nagađali o datumu izlaska, preduhitrio ih je Brunin tata pa javno rekao da novi album stiže na jesen. Znamo da je pjevač bio u studiju sa Skrillexom, a svoju suradnju su opisali kao `nešto totalno drukčije i višeg stupnja` što zvuči vrlo obećavajuće.


Christina Aguilera

Posljednje ograničenje snimanju novog albuma za Christinu bila je uloga žirija u showu The Voice, a sada kada se od toga odmaknula može izbaciti novi album. Već smo čuli baladu Change koja će biti na albumu, ali obećaje da će se `vratiti u svoju umjetničku dubinu te ju osloboditi što jako dugo želi`.



Lady Gaga

Pjevačica je cijele godine bila u studiju i radila na novoj glazbi što uključuje nekoliko suradnji s Markom Ronsonom. To je znak da je Gaga možda odlučila krenuti funk vodama ili barem imati funk prizvuk u pojedinim pjesmama. Osim toga, ona je na novom albumu radila i s poznatim producentom Nileom Rogersom. Za one kojima se Lady Gaga sviđa isključivo u pop tonu slijede dobre vijesti: na novom albumu radila je i s RedOne-om koji joj je pomogao oko pjesme Bad Romance.




Izvor: seventeen

Foto: getty

I.P.

Pročitajte još:

Slušaj i uživaj: 8 najboljih albuma iz 2015.

Što je pisac htio reći? Stihovi poznatih pjesama koji nemaju nimalo smisla

I to je moguće: pjesme koje su tužnije od `Hello`

albumi pop albumi ove godine

Još vijesti