Slika nije pronađena

I dok su neki oduševljeni jer im je spot super i vidi se da se Billie dobro zabavila dok je radila na njemu, drugi su razočarani jer su navikli da je Billie drugačija, da je njena glazba drugačija, a ne samo još jedan pop pjesmuljak.

Billie je za ovaj spot sama bila i režiser zbog čega joj je još malo posebniji. Radi se o spotu za pjesmu 'Lost Cause' koji je izašao prije nekoliko dana. Drugačiji je od svih spotova koje smo do sada vidjeli od Billie i više je u pop stilu cijela vibra. Osim što je smanjila količinu odjeće i odjednom skakuće u gaćicama, što se nije svima baš svidjelo, u spotu se i rasplesala više nego inače, a ubacila je i twerkanje u koreografiju.

Puno se ljudi složilo da ih podsjeća na Beyoncein spot 7/11 – obje se u stanu zabavljaju s hrpom frendica i izgleda kao pidžama party. Billie u spotu izgleda sretno i kao da se dobro zabavlja, a i sija od samopouzdanja. Iako ima dežurnih hejtera koji tvrde da je spot loš i da se Billie 'prodala', većina se ipak slaže da je sve top, od pjesme do spota. 1.8 milijuna lajkova na njemu to i potvrđuje!

Pogledajte još:

Svi se pitaju zašto Hrvatska nije prošla u finale Eurosonga – jedan je slučajni detalj krivac!

Dvije najpopularnije TikTokerice danas objavile pjesme - koja ti je bolja? O ženskarošu ili standardima ljepote?

Cura je napravila novu verziju hita 'Barbie Girl' - ovako bi to zvučalo danas iz perspektive djevojaka

novi spot lost cause billie eilish

Još vijesti