Slika nije pronađena

Nekim ljudima je škola noćna mora. Ne možemo ni zamisliti kako je u školu ići s knedlom u grlu, a tek nam je nezamislivo da nas netko od razrednih kolega pretuče.

Brojne zvijezde bile su na meti školskih zlostavljača te im je maltretiranje bilo svakodnevica. Kao da to nije dovoljno, neke slavne cure bile su i pretučene u školi.

One su danas hrabre i snažne žene, ali su bile pretučene u školi:

Rihanna

Znamo da je Rihanna najopakija cura sa scene, ali to nekada nije bilo tako. Dok je bila dijete Rihannu su zlostavljali i maltretirali razredni kolege. Najviše su ju maltretirali zbog toga što je imala najsvjetliju kožu u školi, a kako se približavala srednja škola sve su ju više zadirkivali zbog njenih grudi. U jednom intervjuu RiRi je otkrila kako su se zadirkivanja često pretvorila u tuču sa šakama.


Miley Cyrus

Miley je u svojoj autobiografiji otkrila kako je imala problema s kolegicama iz škole. Grupa cura osnovala je `Anti-Miley Klub`, a pjevačica kaže kako su bile fizički jače od nje te da su joj mogle fizički nauditi jer je Miley bila mršava i niska. Bilo je tu još incidenata, a jedan od njih je kada su cure gurnule Miley u školski ormarić i zatvorile je.


Jessica Alba

Glumica nije imala lako djetinjstvo jer njena se obitelj puno selila dok je ona još bila djevojčica te je stalno morala mijenjati škole. Jessica kaže da su ju kolege iz škole jednom brutalno pretukli da ju je tata morao pratiti u školu svaki dan. Uglavnom je ručala sama u školskoj ordinaciji jer se nitko nije htio s njom družiti.


Victoria Beckham

Teško je zamisliti da je netko zadirkivao Victoriu, ali tako je. Victoria kaže da su ju i fizički i psihički zlostavljali u školi. `Ljudi iz škole su se ponašali odvratno prema meni, bacali su po meni smeće, stalno me gurali i prijetili mi da će me istući` otkriva Victoria.


Sandra Bullock

Sandra je često s majkom putovala po Europi te zbog toga nije imala osjećaj o tome koja se moda fura u Americi te su je zbog tog često vršnjaci maltretirali. Kaže da su ju zbog toga znali i tući, a i da danas još pamti imena te djece.


Winona Ryder

Winonina osveta razrednim kolegama je nešto najbolje ikad. Naime, tijekom osnovne škole grupa djece ju je `zalijepila` za zid u toaletu te su ju tukli. Toliko su ju istukli da je morala ići na šivanje kasnije, a godinama kasnije netko od djece koja su ju tukla joj je prišao i tražio autogram. Winona je tada tu djevojku pitala sjeća li se kako je istukla nekog u osnovnoj u toaletu, a djevojka je odgovorila da se tog sjeća kroz maglu. Glumica joj je na to rekla: `To sam bila ja, j*bi se!`.





Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.


Pročitajte još:

Bullying nije cool: inspirativni citati celebova protiv maltretiranja

Vršnjaci ju okrutno maltretirali u školi, a sada im se smiješi s naslovnica!

Danas slavni, a nekada predmet sprdnje- koga su zlostavljali vršnjaci u školi?

slavne cure pretučene slavne cure pretučene pretukli u školi

Još vijesti