Slika nije pronađena

Rihanna je popularna pjevačica rođena na Barbadosu 20. veljače 1988. godine pod punim imenom Robyn Rihanna Fenty. Sa 16 godina preselila se u Sjedinjene Države, što je bio uzlet za njezinu karijeru.

Osim što se bavi pjevanjem, također piše glazbu i stihove za svoje pjesme, bavi se produkcijom glazbe, glumom pa čak i modnim dizajnom. Svijet se prije nekoliko godina ostao zgrožen kada je otkriveno da ju je tadašnji dečko, također pjevač, Chris Brown, brutalno pretukao, a fotografije njezinog unakaženog lica obišle su svijet. Ipak, kontroverzna pjevačica mu je oprostila i tako se sada opet malo mire, pa malo svađaju.


Rihanna je poznata i po tome što obožava društvene mreže, prije svega Twitter i Instagram pa tako često javnost uveseljava, ali i šokira svojim tweetovima i provokativnim fotografijama. Za vas smo izabrali najbolje, odnosno najdojmljivije tweetove koje je postavila na društvenoj mreži, u slučaju ako su vam promaknuli.

 1. Luda sam i ne pretvaram se da sam nešto drugo.
 2. Ako nešto voliš, oslobodi to… a ako ti se ne vrati, proganjaj ga i ubij.
 3. Kome treba srce kada srce može biti slomljeno?
 4. Volim te i mrzim u isto vrijeme.
 5. Jasno je da bismo voljeli da smo neke stvari učinili drugačijima, ali nema smisla biti opterećen žaljenjem za stvarima za koje nismo imali snage da ih promijenimo.
 6. Tako sam sebična kada se radi o tebi.
 7. Ja sam takva je…. dama!
 8. Još nisam tamo, ali sam bliže nego što sam bila jučer.


 1. Ne trebaš tipa koji te voli. Trebaš tipa koji cijeni sve na tebi.
 2. Upravo me Justin Bieber zabljesnuo svojim trbušnim mišićima u restoranu. Zapravo je imao šest malih mišića na trbuhu. Sexy, lol!
 3. Lista stvari koje mi još nitko nije dao: 1. To!
 4. Marljiv posao se isplati!
 5. Na pitanje jedne obožavateljice na Twitteru zašto joj je kosa takva, Rihanna joj je odgovorila: 'Zato jer sam crna, kujo!'
 6. Kada joj je netko na Twitteru napisao: 'Rihanna, je… se!', pjevačica joj je odgovorila: 'Ali ja sam pič..!'
 7. Netko joj je na Twitteru napisao: 'Svjesna si da su ti cice u prvom planu u svakom tvom videu?', a Rihanna je odgovorila: 'Hvala.'
 8. Na Twitteru je Rihanni netko napisao: 'Dakle, ona sad na svojim koncertima nudi i ples u krilu, baš je ku…!', a ona je odgovorila: 'lol, mogao si barem pronaći neki pametniji naziv od onoga kojim ja već sama sebe zovem.'
N.LJ.J.
Foto: Getty, Twitter

rihanna twitter