Slika nije pronađena

Što drugo reći o karaokama nego da ih ljudi ili vole ili mrze. Dok neki obožavaju pjevati, drugi ne mogu podnijeti taj amaterizam i samo bježe od takvih prigoda. No, većina djevojaka to voli raditi i najbolje je pjevati sa svojim curama.

Prijateljstvo možemo izraziti na više načina, a ultimativna potvrda prijateljstva je zajedničko pjevanje karaoka. Znamo da nam je netko stvarno prijatelj kada ga gledamo dok s nama `zavija` na mikrofon, a djevojke se najbolje zbliže kada pjevaju neku `ultimate girl song` zajedno.

Ako imaš rođendan i želiš napraviti karaoke ili samo radiš karaoke tulum, vrijeme je da saznaš koje su najbolje pjesme za to, a možeš ih pjevati s prijateljicama:

Alannah Myles: Black Velvet (za cure koje se žele skupa derati na mic)


Taylor Swift: Shake It Off (ma tko god bude hejtao vaše pjevanje ili bilo što drugo vrijeme je da to sve stresete uz Shake It Off)


Beyonce: Single Ladies (ova pjesma će vam odmah donijeti i koreografiju koju znaju apsolutno svi + odlično ćete se zabaviti)Miley Cyrus: Wrecking Ball (osim skupnog deranja, ovom pjesmom možete izraziti i tugu zbog simpe koja vas je odbila)


Kelly Clarkson: Stronger (tko se ne bi osjećao jače i moćnije nakon ove pjesme?)
Spice Girls: Wannabe (pet cura koje pjevaju i plešu, pa ima li što bolje?)Katy Perry: Firework (djevojke su tu jedna za drugu da se ohrabruju, zar ne? Osim toga, ova pjesma je skroz `catchy`)


Destiny's Child : Independent Woman, Pt I (kada želite pokazati svoju neovisnost, a usput cijenite i `staru školu` - ovo je pjesma za tebe i cure)


Cyndi Lauper: Girls Just Wanna Have Fun (istina, pa koja cura se još ne želi zabavljati?)M.I.A.: Bad Girls (sve cure se trebaju osjećati opasno nekada i zato djevojke – raspalite!)


Amy Macdonald: This Is The Life ( cure, koliko brzo možete pjevati?)

Izvor: YouTube

I.P.

Pročitajte još:

Ne izlazi iz glave: ovo je `najzaraznija` pjesma svih vremena

Vraćanje u prošlost: video spotovi pjevačica iz devedesetih koji su zaludjeli svijet

Stihovi pjesama koje uvijek krivo čujemo

prijateljice pjesme karaoke

Još vijesti