Slika nije pronađena
Sigurno si već nekoliko puta razmjenjivala pjesme s prijateljima, s dečkom, a možda i s roditeljima preko Whatsappa, Vibera, društvenih mreža ili čak SMS-om. I vjerojatno nisi znala pronaći onu koja idealno odgovara vašem odnosu.

Donosimo popis pjesama koje opisuju baš svaku vrstu odnosa – onog s najboljom frendicom, s neprijateljicom, onoga u kojem pružaš pomoć potrebitome, ekipnog, onoga s roditeljima.

Za BFF idealan je odabir pjesma Miley Cyrus 'True friend' u kojem ona opisuje koliko je dobro imati frendicu kraj sebe. Čak nam izaziva i pojavu suze u oku prilikom slušanja.



Za tvoju frendicu koja ti je u međuvremenu postala neprijateljica preporučujemo slanje pjesme Taylor Swift 'Bad Blood' koju je snimila u suradnji s Kendrickom Lamarom, a posvetila ju Katy Perry.



Ni Katy joj nije ostala dužna – ona je Taylor posvetila 'Swish Swish'. Odaberi jednu od te dvije pjesme za opisivanje svojeg stanja toj curi.



Dragoj osobi koja treba tvoju pomoć i malo ohrabrenja pošalji pjesmu 'Umbrella'. 'When the sun shines, we'll shine together / Told you I'll be here forever / Said I'll always be a friend / Took an oath I'ma stick it out 'til the end' riječi su koje će utješiti svakoga. A ova pjesma je već klasik.



Za ekipu bestica – tvoju ekipu najbolji je odabir pjesma 'Wannabe' grupe Spice Girls. Ova legendarna pjesma iz 2009. nikad neće zastarjeti, a čula si ju sigurno već nebrojeno puta. Savršeno opisuje žensko prijateljstvo i 'girl power'. Osim toga, plesna je i podiže raspoloženje.



Za tvoje najlojalnije ljude i, naravno, roditelje
preporučujemo pjesmu 'Count On Me' Brune Marsa. Preslatka i melodiozna pjesma u kojoj pjeva što je sve spreman napraviti za osobu kojoj se obraća.



Jer za to služe prijatelji (i roditelji), jelda?


Foto: YouTube/Pixabay

M.Z.
Pročitajte još:

Ovo je hit ljeta – pjesma za sve cure koje nemaju savršenu liniju i ponosne su na to

Ultimativna playlista za ljeto – ovo su pjesme koje ćemo slušati na repeat

Pjesme uz koje je spremanje za izlazak lakše

prijatelji roditelji pjesme ekipa bff Playlista frendice

Još vijesti