Slika nije pronađena

Lady Gaga, najveći pop-fenomen današnjice, danas će održati spektakularni koncert u Zagrebu! Domaći fanovi planetarno popularne Gage konačno su došli na svoje.

Iako je slavna pjevačica najavila svoj je dolazak za tri ujutro, nekoliko stotina njezinih obožavatelja ostalo je razočarano jer Lady Gaga nije došla u predviđeno vrijeme. Za boravak Lady Gage u Zagrebu, u sklopu senzacionalne turneje “Monster Ball”, predviđen je protokol osmišljen da bi divu vidjelo što manje ljudi.

Dva sata...

Promotor Lupa najavljuje da će koncert trajati dva sata, početak je predviđen za 20.50 sati, a kao predgrupa će nastupiti njujorški Semi Precious Weapon.

Lady Gaga je set listu mijenjala nekoliko puta, te je bila različita u Americi i Europi. No, koncerte uvijek otvara s pjesmom “Dance in The Dark”, a na bisu pjeva “Bad Romance”.

Strogi kriteriji

U Zagrebu je tražila samo da se isprazni njezina garderoba jer na koncerte nosi svoj namještaj i da se vrata garderobe osim ključem zaključaju i lokotom. Za jedino opuštanje na turneji, izlazak u grad, njezin tim provodi rigorozan protokol. Može biti izabran samo klub s posebnim VIP ulazom, stražnjim izlazom, posebnim parkingom i odvojenim VIP salonom.

Jutarnji.hr

Lady Gaga lady gaga koncert zagreb lady gaga zagreb koncert Arena Zagreb