Slika nije pronađena

Vijest o dolasku trenutno najpopularnije pjevačice na svijetu Lady Gage u zagrebačku Arenu, gdje će nastupiti 5. studenoga ove godine, izazvala je golem interes glazbene javnosti, pa su organizatori u ponedjeljak primili velik broj poziva s konkretnijim upitima o njezinu koncertu.

Iako je kapacitet Arene Zagreb dvostruko veći, Lady Gagu, koja je u godinu dana od anonimne Amerikanke postala prava “pop-ikona”, moći će gledati samo 10.351 osoba u publici, a ograničeni broj ulaznica uvjetovala je zahtjevna pozornica na kojoj će pjevačica izvoditi svoje poznate hitove. Odvojena na dvije zasebne platforme, između kojih će se protezati improvizirana modna pista, Gagina pozornica bit će postavljena do polovice partera, zbog čega će i polovica tribina biti neiskorištena.

“The Monster Ball” turneja

Kako svaki nastup unutar “The Monster Ball” turneje, u sklopu koje posjećuje i Zagreb, Lady Gaga pokušava učiniti drugačijim od prethodnog, zbog zahtjevne produkcije cijene ulaznica su prije nekoliko mjeseci udvostručene kako bi mogli pokriti sve troškove.

Koncert kojim pjevačica promovira album “The Fame Monster” podijeljen je u pet segmenata, u svakom od njih Lady Gaga pojavljuje se iz drugog kuta pozornice u novoj odjevnoj kombinaciji, nakon videonajave pojačane specijalnim svjetlosnim ekeftima.

Ulaznice po cijenama od 370 do 800 kuna za dosad neviđeni spektakl u Areni Zagreb u prodaju će biti puštene već u petak, a kako je riječ o njezinu jedinom koncertu u regiji, očekuje se i dolazak obožavatelja iz susjednih zemalja.

Više: Jutarnji.hr

Lady Gaga koncert Arena Zagreb

Još vijesti