Slika nije pronađena

Na ovaj se nastup nitko ne može požaliti i reći da nije zaslužila prolaz u finale. Ana je oduševila i žiri i publiku svojim nastupom na Supertalentu. Izgledala je fenomenalno, kao da nastupa na nekom glamuroznom događanja, a tako je i odsvirala.

Ana Kanižaj ima svega 13 godina, ali kako svira violinu! Wow! Svojim je nastupom na Supertalentu sve oduševila i nije bilo neočekivano što je dobila sva 4 'da'. Čak se i publika složila da je ovo neupitno talent jer da netko s tek 13 godina ovako svira… i to Vivaldijevu skladbu. Zaslužila je svojim nastupom itekako i zlatni gumb, ali oni su svi za ovu sezonu već iskorišteni.

 

Može se vidjet i iz njenog nastupa da uživa dok svira i to je ono što daje dodatnu čar cijelom nastupu. Maja je nastupanje vježbala i sviranjem na ulici, a sve je pomalo iznenadila kada je rekla da je tako uspjela zaraditi dovoljno novaca da si kupi konja. Definitivno nije nešto na što bi tipični tinejdžeri potrošili ušteđevinu, ali itekako za pohvalu. Ana je definitivno talentirana, a jedva čekamo vidjeti što će odsvirati sljedeće!

Pogledajte još:

Od TikToka do zlatnog gumba na Supertalentu: Ova 18-godišnjakinja je pomela konkurenciju

Krenula je nova sezona Supertalenta! 17-godišnja cura rasplakala Maju Šuput i ostavila sve bez riječi

Ljudi odbijaju vjerovati da je ovo ista osoba! Našminkala se i pokazala da svi mogu izgledati kao model

nastup supertalent 2021 Ana Kanižaj

Još vijesti